Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Janezek in Hojsek, je muca jezička papala?

Janezek in Hojsek, je muca jezička papala?

Mene je pa JJ pozitivno presenetil.

Jaz ne vem, če bi se lahko tako mirno odvzala ob eni taki primitivki. Jaz bi jo verjetno na gobec usekala. Pa vem, da je primitivce najbolje ignorirat, samo, ne vem, če bi se lahko zadržala.

Ja, do sedaj sem vedno volila kake bolj leve stranke, ampak zadnje čase so pa tak poden, da nikoli več. Sploh pa, ko v gore prinesejo tak primitivizem. V gore ljudje hodimo občudovat naravo, si nabrati energijo, uživamo v miru. Pa potem naletiš na tako mestno sodrgo, ki se dere in vrešči po gorah. Za kozlat.

Tile primitivci delajo škodo svojim levičarskim strankam. Zdaj bodo ljudje mislili,d a so vsi levičarji tako moteni, primitivni. No meni so se zagravžali. Vedno sem bila proti desnim, vedno za leve. Zdaj pa nikoli več za levičarje. Tak primitivizem, ki ga kažejo zadnje čase. Pa Albance in drugo muslimansko zalego nam vlačijo gor. Fuj in fej.

Odgovor na objavo uporabnika
me je presenetil, 22.08.2021 ob 10:44

Jaz ne vem, če bi se lahko tako mirno odvzala ob eni taki primitivki. Jaz bi jo verjetno na gobec usekala. Pa vem, da je primitivce najbolje ignorirat, samo, ne vem, če bi se lahko zadržala.

Ja, do sedaj sem vedno volila kake bolj leve stranke, ampak zadnje čase so pa tak poden, da nikoli več. Sploh pa, ko v gore prinesejo tak primitivizem. V gore ljudje hodimo občudovat naravo, si nabrati energijo, uživamo v miru. Pa potem naletiš na tako mestno sodrgo, ki se dere in vrešči po gorah. Za kozlat.

Tile primitivci delajo škodo svojim levičarskim strankam. Zdaj bodo ljudje mislili,d a so vsi levičarji tako moteni, primitivni. No meni so se zagravžali. Vedno sem bila proti desnim, vedno za leve. Zdaj pa nikoli več za levičarje. Tak primitivizem, ki ga kažejo zadnje čase. Pa Albance in drugo muslimansko zalego nam vlačijo gor. Fuj in fej.

To j vojaška psiho taktika, da se je tako odzval – jasno, da ne sme verbalo nazaj sekat in zjat – ker bi bil namen tako nekaterih dosežn – če se je g. Hojs igral  zraven in brskal po telefonu, je verjetno posnel. Zdaj pa analizirata vsako njeno izrečeno besedo, na kaj jo bo lovil in dobesedno po metodi “M.Maček s stare Povšetove”  preganjal. Rostal na ražnju. Ubogi foter te dekline.

Saj bi debile janšistične to motilo, če bi bili na oblasti levičarji. Če je pa na oblasti fašist jajo, pa Albanci niso problem.

Sem komentiral WD-ja.

Saj se ni. Ko je prišel do tviterja je dobil korajžo in moč v prste. V bistvu je reagiral, kot povprečna pička od človeka.

wd40212, 22.08.2021 ob 11:21

Saj se ni. Ko je prišel do tviterja je dobil korajžo in moč v prste. V bistvu je reagiral, kot povprečna pička od človeka.

odgovor na : me je presenetil

robi445, 22.08.2021 ob 11:09

Sem komentiral WD-ja.

tale jajc od foruma je pa res… jajc od foruma.

Antidesničarka, 21.08.2021 ob 15:26

Dva politika, ki žal krojita sam vrh slovenske politike, žalita, ponižujeta in zmerjata vse kar leze in gre, sta reveža na Kredarici ostala usrana in brez besede. Temu se pa reče, da je človek reva in usrane in tako bi moralo biti zapisano tudi v SSKJ-ju.

En psihiatrični bolnik, drugi verjetno v šoli prevečkrat tepen, ko je domov prijokal ga je pa še mama ene dvakrat okoli ušes čofnila. Dva totalno zafrustrirana in psihično zavožena modela, sta dobila nazaj svoj bumerang. Pazi zdaj vse te njune besne twitte, kako svinjarijo so jima naredili levičarji (by the way, levičarji tole je bilo pod vašim nivojem, ne rečem pa da ni bilo užitek gledati kako Janezek ni vedel kaj naj naredi, Hojsek pa je tiho kot rit v kotu čičkal in v telefon buljil.

Se vam tudi zdi, da sta oba gobezdača v resnici navadni revi?

Politikov  desnega kova levaki ne boste nikoli imeli, ste pač preneumni, tako kontroliranega in umirjenega odziva vaši niso sposbni, osebno bi vas zmetal  tol z vrha v dolino, če ne sam pa moji podaniki…

razjarnikova, 22.08.2021 ob 11:26

Politikov  desnega kova levaki ne boste nikoli imeli, ste pač preneumni, tako kontroliranega in umirjenega odziva vaši niso sposbni, osebno bi vas zmetal  tol z vrha v dolino, če ne sam pa moji podaniki…

Nadure, pa se vikend delo – a to je dvojno placano?

Al dobis v sendvic poleg pariske se kumarco?

Prov smesno vas je ze ze gledat danes. Prav vidi se, kdaj jih jajo dobi po p, po forumu kar zagomazi…

To ni bil miren odziv. Oba sta se us…a v hlače, ko jima je eno babše nekaj v fris povedalo. Tega nista več vajena.

Ko bo v podzemlju, bo pa Twiter pel, kajneda?

bruh, 21.08.2021 ob 17:18

Zakaj so levo usmerjeni ljudje tako agresivni? Kaj je z njimi narobe. Vsi prihajajo na stopnjo živali, pa so se včasih delali tako miroljubne. V čem je fora raznih fajonk, jenulov, kordišev, kričečih hribolaznic….? Zmanjkuje državnih subvencij, ali kaj? Bo treba začeti živet od svojih delovnih rok  ali je kaj narobe z njihovo psiho?

kaj pa to…., zakaj  desni hojs imenuje 9000 ljudi svinje, 14 potetoviranih nacistov pa biseri. Zakaj hoče bivši komunist, pač pacient agresivno vladat Slovenji že 30 let in jih namerava še naslednjih 30 let, pa tudi, če mu to rata s prevaro vsaj polovico volivcev dveh strank… Skratka dosti je teh zakajev in, ko se bi našli odgovori na te zakaj-e, ne bi bilo nobenih zakajev s strani takšnega cepca kot si ti…

Le kaj ste drugega kot svinje  ?

nič drugega kot svinje, 22.08.2021 ob 12:50

Le kaj ste drugega kot svinje  ?

svinje zakaj – ker narod želi i upravičeno pričakuje, da se spoštuje  ne samo sočlovka n glede na kastno pripadnost in da se spoštuje slovenska zakonodaja, ustava tudi s strani tistih, ki te zakone pišejo, sprejemajo, požegnajo? Preglobok je postal prepad in požrešnost infiltrirancev med belo ovratniško elito in navadnim narodom.  Zakaj ne veljajo torej zakoni za vse enako? Nobene imunitete gede tega ni, samo samovoljno poveličevanje nekaterih.

V bistvu je lahko srečen, da ni on dobil eno na gobec.

Unedva kekca vceraj na kredarici da dol padeš.

Samo da sta bila sama sta bila tiho kot da nimata jezika.

Po moje bi jih še varnostniki fasali .

Škoda ker nisem dogodka videl v živo.

Ne moreš verjet ,če bi bil kdo pošten bi vsakemu tudi pošteno povedal.

Je tko al ni?????????????????

Coconuts, 21.08.2021 ob 15:40

kdor molči stotim odgovori. Glup si ti, ki to pišeš.

Razmišljaš ko moja babnica doma.

Isto si en velik bu te l.

No saj nekaj mora pa tudi takih biti kot si ti.

“me je presenetil”,

Zato pa jaz nikoli nisem maral gor, počitnic v gorah. Ker srečaš tam toliko zategnjenih, togih, brezhumornih tesel od ljudi. Ki se delajo fine in kulturne v svoji notranjosti pa skrivajo tak gnil primitivizem kot ga odraža tvoje sporočilo. Potem ste pa ravno taki gorniki najbolj domoljubni in proti imigrantom, sami pa ste parkrat slabši od njih.

Tako da raje imam morje in strast, toplino, veselje in trušč, ki so tam prisotni. Ker tam čutiš živlenje. Ni tam takih tesel kot v gorah.

me je presenetil

22.08.2021. ob 10:44

——————————————————————————————————-

“me je presenetil”,

zato pa jaz nikoli nisem maral gor, počitnic v gorah. Ker srečaš tam toliko zategnjenih, togih, brezhumornih tesel od ljudi. Ki se delajo fine in kulturne v svoji notranjosti pa skrivajo tak gnil primitivizem kot ga odraža tvoje uvodno sporočilo. Potem ste pa ravno taki gorniki najbolj domoljubni in proti imigrantom, sami pa ste parkrat slabši od njih.

Tako da raje imam morje in strast, toplino, veselje in trušč, ki so tam prisotni. Ker tam čutiš živlenje. Ni tam takih tesel kot v gorah.

Zanimivo, kako vas janša prijetno preseneti vrh planin, kot miren, “profesionalen”, molčeč?

Ste pozabili, da je Tei takoj  na začetku rekel nekaj v smislu, ” a ima psihiatrija dan odprtih vrat?”

Volitve so blizu. Janez ve, da ga lahko kakršenu bo koli izpad stane stolčka. Tega se on drži, sploh ob takih nepredvidljivih okoliščinah, kot je bila Kredarica. On je igralec. Dokler se mu ne bo zalomilo.

Človek, ki se ob takih situacijah, kot je bila zdaj v hribih, samo nervozno reži, takega se je treba bat. Ta živćni nasmešek…Uf…..

Ko pride pa na twiter…no, tam nervoznega režanja sicer ne vidimo, povedo pa njegove žaljivke vse.

ajajajj, 22.08.2021 ob 14:56

Zanimivo, kako vas janša prijetno preseneti vrh planin, kot miren, “profesionalen”, molčeč?

Ste pozabili, da je Tei takoj  na začetku rekel nekaj v smislu, ” a ima psihiatrija dan odprtih vrat?”

Volitve so blizu. Janez ve, da ga lahko kakršenu bo koli izpad stane stolčka. Tega se on drži, sploh ob takih nepredvidljivih okoliščinah, kot je bila Kredarica. On je igralec. Dokler se mu ne bo zalomilo.

Človek, ki se ob takih situacijah, kot je bila zdaj v hribih, samo nervozno reži, takega se je treba bat. Ta živćni nasmešek…Uf…..

Ko pride pa na twiter…no, tam nervoznega režanja sicer ne vidimo, povedo pa njegove žaljivke vse.

Tako je to.

http://www.healthline.com/health/gaslighting

To dela za trideset let. Igranje zrtve je izpopolnil do potankosti.

Vrze bombico, potem, ko dobi kajlo nazaj,  je pa ves bogi in nedolzen in mamce po vaseh molijo za ubogega predsednika.

Gnus.

Popay npr, 22.08.2021 ob 12:29

kaj pa to…., zakaj  desni hojs imenuje 9000 ljudi svinje, 14 potetoviranih nacistov pa biseri. Zakaj hoče bivši komunist, pač pacient agresivno vladat Slovenji že 30 let in jih namerava še naslednjih 30 let, pa tudi, če mu to rata s prevaro vsaj polovico volivcev dveh strank… Skratka dosti je teh zakajev in, ko se bi našli odgovori na te zakaj-e, ne bi bilo nobenih zakajev s strani takšnega cepca kot si ti…

Popay npr, pa daj si že enkrat preberi Ustavo, postopek oblikovanja vlade, čas bi že bil. Se spomniš, Serpentinšek  se je u.., ti pa še kr jokaš, potem je dobil možnost drugi, kot je v zakonih že v naprej napisano. Kapiš??

Drugače pa preberi tudi kaj iz Biblije, in poleg nje razlago, komentarje, da boš lažje razumel odlomek, ki  ga je uporabil minister. Takole gre:

»Svetega ne dajajte psom, in svojih biserov ne mečite svinjam, da jih ne pomendrajo z nogami in se nato obrnejo ter vas raztrgajo.«

Naj ti še povem, da nič v Bibliji ne bere dobesedno. Bo šlo. Saj imaš čas.

Ta babnica je dejansko Janševa podtaknjenka v NVO za delanje zgage, poglejte samo komentarje v tej temi, velika večina se zgraža nad kolesarji, torej je zmagovalec Janša, prvo  nam jo je podtaknil, kasnje so jo podžgali z idejo, Hojs je organiziral prevoz kolesa na Kredarico, gor pa so ti tepci nevede naredili kolesarjem medvedjo uslugo, politične točke pa je pobral Janša.

Moj vir je bil besen kot ris ko je izvedel ozadje akcije in kako na mehko je sedla vodja akcije Tea Jarc..

Je zapisal nekdo, da ko trčita dve vrsti ekstremistov, vedno pride do sr..ja!

Zakaj bi bilo tokrat drugače??

Janševa agentka, 22.08.2021 ob 16:25

Ta babnica je dejansko Janševa podtaknjenka v NVO za delanje zgage, poglejte samo komentarje v tej temi, velika večina se zgraža nad kolesarji, torej je zmagovalec Janša, prvo  nam jo je podtaknil, kasnje so jo podžgali z idejo, Hojs je organiziral prevoz kolesa na Kredarico, gor pa so ti tepci nevede naredili kolesarjem medvedjo uslugo, politične točke pa je pobral Janša.

Moj vir je bil besen kot ris ko je izvedel ozadje akcije in kako na mehko je sedla vodja akcije Tea Jarc..

Nihce se ne zgraza nad kolesarji (meni osebno dol vsi za njih, ker so neucinkoviti do amena), je pa spuscena spet ena dimna bombica za zabavo raji, da se imamo za kaj kregat. Dobiti tocke, ker miljontic igras Kalimerota pa res ni realno.

“It is an injustice, it is”?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close