Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Janezek in Hojsek, je muca jezička papala?

Janezek in Hojsek, je muca jezička papala?

Dva politika, ki žal krojita sam vrh slovenske politike, žalita, ponižujeta in zmerjata vse kar leze in gre, sta reveža na Kredarici ostala usrana in brez besede. Temu se pa reče, da je človek reva in usrane in tako bi moralo biti zapisano tudi v SSKJ-ju.

En psihiatrični bolnik, drugi verjetno v šoli prevečkrat tepen, ko je domov prijokal ga je pa še mama ene dvakrat okoli ušes čofnila. Dva totalno zafrustrirana in psihično zavožena modela, sta dobila nazaj svoj bumerang. Pazi zdaj vse te njune besne twitte, kako svinjarijo so jima naredili levičarji (by the way, levičarji tole je bilo pod vašim nivojem, ne rečem pa da ni bilo užitek gledati kako Janezek ni vedel kaj naj naredi, Hojsek pa je tiho kot rit v kotu čičkal in v telefon buljil.

Se vam tudi zdi, da sta oba gobezdača v resnici navadni revi?

Velikokrat se iz takšne nepredvidene situacije vidi, iz kakšnega testa je človek.

Bi pa rekla za večino naših politikov, da so ene navadne mile jere, revce, ki se pred kamero repenčijo, za kamero so pa kot polite cunje. To je v resnici prestrašen folk, ki sicer ve, da ne dela v dobro ljudi, ampak ker je dobro plačan pa…..jebi ga!

To so navadni usraneti! Spomnim se tistega posnetka iz državnega zbora, ko je bil rahel potres med sejo in je eden od politikov komaj zvozil tisti ovinek in odvihral ven, preplašen ko zajc.

Grebejo se za dobro plačane stolčke, ko pridejo pa nepredvidene situacije, so pa na nivoju miši, niti ne človeka.

Odgovor na objavo uporabnika
je takoo, 21.08.2021 ob 15:35

Velikokrat se iz takšne nepredvidene situacije vidi, iz kakšnega testa je človek.

Bi pa rekla za večino naših politikov, da so ene navadne mile jere, revce, ki se pred kamero repenčijo, za kamero so pa kot polite cunje. To je v resnici prestrašen folk, ki sicer ve, da ne dela v dobro ljudi, ampak ker je dobro plačan pa…..jebi ga!

To so navadni usraneti! Spomnim se tistega posnetka iz državnega zbora, ko je bil rahel potres med sejo in je eden od politikov komaj zvozil tisti ovinek in odvihral ven, preplašen ko zajc.

Grebejo se za dobro plačane stolčke, ko pridejo pa nepredvidene situacije, so pa na nivoju miši, niti ne človeka.

Drži

Drži.

In kar seješ, to žanješ.

kdor molči stotim odgovori. Glup si ti, ki to pišeš.

Coconuts, 21.08.2021 ob 15:40

kdor molči stotim odgovori. Glup si ti, ki to pišeš.

In zato so začeli čivkat, ko so prišli na varno, pezdeti

in takle gnoj nas predstavlja

https://siol.net/novice/slovenija/incident-na-kredarici-protestniki-napadli-janeza-janso-in-alesa-hojsa-559585.

Ja, doma za računalnikom pa oba hrabra. Kavčarska prava moška.

Odzvala sta se mirno, kulturno in profesionalno.    O podivjani protestnisko kolesarski drhali tega ne moremo trditi.  Njihova tea je pa itak odstekana do konca.

wd40212, 21.08.2021 ob 15:54

In zato so začeli čivkat, ko so prišli na varno, pezdeti

in takle gnoj nas predstavlja

https://siol.net/novice/slovenija/incident-na-kredarici-protestniki-napadli-janeza-janso-in-alesa-hojsa-559585.

A to je tisto, kar so ropotal da se je ena drla? ?????????????????????????

A deeeeeeeeeeej nehj, a toooooo je toooooooo?

Še masko sta gor začela tlačt da bi se fine nardila ker prej virusa ni blo zgleda. Pride sam ko je kamera na on.

A dej nehj a to se je punca kao drla? ja pa vi res še niste slišali dretja tapravga poj.

A zdej jih to tko boli ko pa se šefi derejo na delavce v fabrkah vas pa nč srček ne stisne a joj ajoj.

Zbudte se dretje se še začel očitno ni pa kej druzga tud ne.

Tist k kej naprej misl se neb drl pa un se tud neb več smeju poj.

Svašta

Upssd, 21.08.2021 ob 15:57

Odzvala sta se mirno, kulturno in profesionalno.    O podivjani protestnisko kolesarski drhali tega ne moremo trditi.  Njihova tea je pa itak odstekana do konca.

Tako kot sta mirna, kulturna in profesionalna na twiterju, a?

🙂

Treba je zastopt da tile fenomeni imajo vsak dan vsako minuto šanso da kej povejo pa mnogi slišjo. Folk kot je ta punca bila na posnetku pač nima in izkoristi priliko. Prav ima

Ja komu bo pa folk ropotal če ne unim ki se o njihovih življenjih brigajo in jim jih otežujejo?

A nista ravno Janezek in Hojsek pred kratkim omenjala in izzivala z državljansko vojno?

Salonska mačota. In taki predsedujejo Evropi zdaj, ko prihajajo reke Afganistancev. Ko bo gazda Orban za tole izvedel …

Fašistične zločince na oblasti, ki izvajajo genocid, je treba postrelit, ne pa zmerjat.

robi445, 21.08.2021 ob 16:18

Fašistične zločince na oblasti, ki izvajajo genocid, je treba postrelit, ne pa zmerjat.

Smejala sta se ker folk tega ne ve

Za tako zmešano babo je škoda besed!

Sindrom  moči tudi preko poslovnega gvanta in bele srajce, kar j v vsakdanjm  – tega ni bilo na Kredarici 🙂

Kolesarji124, 21.08.2021 ob 16:35

Za tako zmešano babo je škoda besed!

za kero babo gre

Kaj pa naj bi po vaše naredila? Saj s takimi psihopati se ne moreš pogovarajati in razpravljati. Pa tako dretje v gorah??? Se vidi da ste tukaj sami mestni postopači. V gorah se ne dere in ne zganja krvala. To ve vsak bučman.  Ne vejo pa taki, ki se odpravijo tja, prvič v življenju z namenom delat štalo. Tako da, onedva sta se odzvala primerno kraju kjer sta bila. Se vidi da zahajata v gore, tej babi ss pa vidi da pojma nima. In sorry, v girah se ne rešuje političnih pi….rij.

A zdaj vam je pa kar naenkrat žal janeza? Kdo bi razumel slovence….Res. Neverjetni ste, slovenci.

ali je Kordiš že tvitnil?

ko sem videl posnetek sem si rekel, dva starhopetca. dobila sta nazaj malenkost tega kar serj…… vsak dan. da sta začutila in se počutila kot se počutimo slovenci vsak dan, v terorju brez pravic in vrženi prepuščeni samemu sebi. ko pokličeš policijo ta jamra da ne more nič nardit in da ne morjo nič dokazat napram človeku ki je znan kot velik kriminalec in celo morilec. to je slovenska realnost. na kredarici nista imela za sabo vojske varnostnikov in pomagačev bila sta sama, stisnejan v kot in pokazalo se je iz kakšnega testa sta. dva strahopetca, tak vtis sem jaz dobil. in takile nas vodijo in nam komadirajo fašistične ukrepe pa lažejo še poleg vsega o tem kovidu da s ekar kadi, tako je moje osebno prepričanje, trdim pa ne.

dva posranca sta, 21.08.2021 ob 17:11

ko sem videl posnetek sem si rekel, dva starhopetca. dobila sta nazaj malenkost tega kar serj…… vsak dan. da sta začutila in se počutila kot se počutimo slovenci vsak dan, v terorju brez pravic in vrženi prepuščeni samemu sebi. ko pokličeš policijo ta jamra da ne more nič nardit in da ne morjo nič dokazat napram človeku ki je znan kot velik kriminalec in celo morilec. to je slovenska realnost. na kredarici nista imela za sabo vojske varnostnikov in pomagačev bila sta sama, stisnejan v kot in pokazalo se je iz kakšnega testa sta. dva strahopetca, tak vtis sem jaz dobil. in takile nas vodijo in nam komadirajo fašistične ukrepe pa lažejo še poleg vsega o tem kovidu da s ekar kadi, tako je moje osebno prepričanje, trdim pa ne.

PODPIS!!!

Bravo fanta. Tako se reagira. Gosposko in kulturno. Tista deroča baba pa sodi med kolesarje in ne med planince.

ženskica, 21.08.2021 ob 17:14

Bravo fanta. Tako se reagira. Gosposko in kulturno. Tista deroča baba pa sodi med kolesarje in ne med planince.

Hahahahahahahahahahaaaa……………….;)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close