Najdi forum

jakna

ali katera ve, koliko stane krznena jakna iz zajčjih kož

Če poveš, koliko zajčkov so pobili za to jakno, ti povem, koliko stane!:-#

____________________ Fantasy does not deliver.

Bogi zajčki:((

Sanija, dej svojo kožo ustrojit pa boš vedla koliko stane…

sanjaa, jaz sem se pa že ustrašila, da si to ti, ki sprašuješ za to grozno stvar in da si samo malo prekrojila nick. Zdela si se mi simpatična in sem prav vesela, da nisi to ti… bravo za odgovor!

sodelavka je dala delat kučmo iz ubogega zajčka in je dala 20.000 SIT tuki v LJ.
Jakna pa mora bit še dražja, itak pa ne odtehta cene ubitih žvali, da se potem ženskice grejejo.

V nedeljo pa vsi veselo na šnicle navalite a ne

kaj pa zajčja pečenka?? mljask!! 🙂

koža(krzno) je pa za ponucat, ne?…brezveze pol to stran metat.

kaj pa goveje tepihe? a mislte, da jih samo zarad tepihov koljejo…..zrezki seveda 🙂

itn…

to je namenjeno tistim moralizatorjem, ki se veselo bašejo z mesom, ko pa kdo usnje obleče, se pa vsi zgražate.

no vi tam zgoraj, koliko usnjenih oblačil imate?

če ste pa tko “čisti”, kot se kažete, pol pa ok.

v glavnem sanjja, želim ti toplo zimo! 🙂

Če ne moraliziramo in pogledamo na zadevo s tehnične plati, naj povem, da je zajči pelc popolnoma zanič.

he he, sej se mi je zdel…..zdej so pa vsi utihnili.

samo boga sanjja ni dobila odgovora koliko stane, mi pa čisto o nečem drugem blebetamo.

btw, nimam pojma kolk stane, samo verjetno…..mah kaj verjetno, sigurno ni prov poceni.

lp

živjo, spet jaz. sem vedla, da me boste nekatere “spljuvale” zaradi ubogih zajčkov…jakne tudi ne bom nosila, ampak to je že druga zgodba.jaz jih tudi ne jem…jem pa nekatere druge vrste mesa. ne morem pomagat – taka sem. pa ve, drage vegetarijanke? a “navadnih” (tj. govejih, svinjskih) usnjenih jaken tudi ne nosite. pa usnjeni čevlji. pa še kaj bi se najdlo. v glavnem, s strinjam z ejgaunga…

pa vseeno vsem lep pozdrav. ceno sem pa drugje zvedla.

ps: pa še nekaj mi je prišlo na pamet. V enem dokumentarcu od michaela moora je prizor, ko nekdo potolče zajčka s kladivom do smrti. notri so tudi posnetki, ko ubijejo ljudi. ampak folk se je zgražal samo zarad zajčka.

Zajec se ne more branit.

Orka,

a človek se pa lahko? Še posebej če ga napade več oboroženih hkrati?

Ja, saj vem, da je velikokrat tudi človek nemočna žrtev. A si ne morem kaj, da ne bi bolj trpela, ko vidim, da kdo muči kakšno žival, kot pa če človeka (odraslega). Mogoče zato, ker obožujem živali, ljudi pa malo manj.

Prav lepo jakno sem videla v Sportini in je bila okrog 53.000. Je tak lep moderen kroj. Imeli so svetle in rjave.

In ne oziraj se “ozaveščence”, ki so se tudi oglašali. Sami se kličejo za velike ljubitelje živali, a niti ljudi ne morejo imeti radi. Pravzaprav mi je ena taka ljubiteljica živali zabrusila, da ima živali raje kot ljudi in da ima psa raje kot otroka. Sploh ne bi komentirala in se na komentarje takih “ljudi” ne oziram in tudi tebi se ni treba.

Za zajca je čisto dober!

p. napisal:

> Če ne moraliziramo in pogledamo na zadevo s tehnične plati, naj
> povem, da je zajči pelc popolnoma zanič.

A si predstavljaš kako gre mesar proti zajčku z ogromno sekiro v roki. Zajček se pa stiska v kot in nikamor ne more zbežat…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close