Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek jajčniki?

jajčniki?

A katera ve, kako veš če imaš vnet jajčnik? mene nekaj boli spodaj, samo na eni strani, pa ne vem, če je to to. sicer imam tud menstruacijo, tako da je možno, da so bolečine tud zato… ne vem. je mogoče? kakšni so še simptomi?

vnet jajčnik zna bit neprijetna zadeva. boli te in točno boš vedela, če te boli jajčnik. lahko se pojavijo krči in pa bolj nenavaden izcedek. amapk če imaš menstruacijo je najbrž samo nebodigatreba menstrualni sindrom.

tudi če te boli v predelu jajčnika, ni nujno da je vnet. mene boli v tem predelu že deset let (občasno, ne ves čas), pa na dvakrat na ultrazvoku ni pokazalo ničesar. ginekologija mi je rekla, da laho bolečina prihaja tudi iz hrbtenice. ne vem sicer kako naj si to predstavljam, vendar je najbolje, da ne čakaš in greš takoj na pregled.

Ja, tako kot je rekla Nena. če imaš zdaj menstr., potem imaš en jajčnik samo bolj občutljiv kot drugi in te zaradi tega redno boli. Mene ponavadi takrat tudi samo levi boli. Ni pa nič hudega to. Če te pa zelo boli, vzami kakšno tableto pa posvetuj se z gin.

kot so rekle punce, počakaj da mine menstruacija in če bolečina ne bo popustila, pojdi k zdravniku.

hvala vsem za odgovore. mislim, da sem ugotovila, zakaj me boli: tako kot je rekla saja, gre najverjetneje za hrbtenico. v službi delam sede, fušam tudi doma, in prejšnji teden je bilo hudo (veliko dela sem imela, ki sem ga morala hitro opraviti), pa sem delala kot v nekakšnem krču. rezultat: boleč hrbet, ki mi ga fant vsak dan masira – in me svinjsko boli, ker imam vse trdo. menim, da gre za povezavo, ker naj bi bili v tem predelu trebuha hrbtni živci.

sicer je pa danes prvi dan, ko me levo spodaj nič ne boli, hrbet pa še vedno – kljub masaži in telovadbi! v upanju na izbojšanje, Lp, Jola

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close