Najdi forum

Jahorina

popravljam, Medjugorje! Takole ko clovek na hitro razmislja mu kdaj uide kaka traparija;)

LP L

torej:……..Bosna, kjerkoli, novo leto, BREZ agencij….

kdorkoli?

pojdi na http://www.sarajevo.ba, poisci interaktivni zemljevid in na njem poisci hotele ali studentske domove. podane imas tudi telefonske in kar poklici, jaz sem se prvic tasko znasel, potem sem pa itak ze folkk dol spoznal,…

lp l

Čez praznike sem bila v Sarajevu. Spala sem 5 min peš od Baš Čaršije v manjšem privat hostlu. Lastniki zelo prijazni, sobe čiste in nove. Imajo tudi hostel pri Holiday Inn-u. Njihova agencija (imajo tudi vodene oglede mesta) se imenuje Sartour in jo lahko najdeš na netu.

LP
Belka

Joj zavesa si že patetična s tem brez agencij! Če ne bi toliko jamrala tukaj gor ampak stopila..ja PAZI: v najbližjo agencijo 🙂 bi ti verjetno že izdelali ponudbo, ki jo potrebuješ. Ampak ne… ti bi šla brez agencije, a ne? No potem pa še veselo jokaj dalje tukaj gor, saj očitno za kaj več nisi sposobna.

Ma moj kolega daje v najem kočo za 9 oseb 10metrov od smučišča,ma tud svojo stran najdeš jo na iskalniku najdi.si vpiheš jahorina in ma stran od 1do 3 strani,najdenih ne vem točno.Baje da je okol 104,000sit koča smučarska karta za 6 dni pride cca 13,000

najdrazja strpnost imenovana koka (bajdavej jst bi ti nadela natanko isti nadimek) – kdaj se res cudim, koliko imajo nekateri casa in se ubadajo z zeljami drugih. ce mi ne znas pomagat, se ne oglasaj.

ce bi ta svet razumel ljudi z DRUGACNIMI potrebami bi bilo VSEM lepse. Pac nismo vsi tko na simpl in hocmo placvat 25jurjev za pateticne 4 dni nevem beograda naprimer. Hvala lepa!

Ampak ocitno ljudem ni jasno, zato bom poskusala razloziti kaj iscem.

Gre za to, da vse te web page sem predelala se preden sem tu napisala eno samo crko. Pac toliko domisljije premorem tudi sama (pa vseeno hvala za skrb). In kaj je skupno vsem tem ponudbam na internetu in agencijam: gromozansko nabite cene za naivne slovencke. In meni to NI pogodu (kljub temu, da se eni trudite mi vsilit te brezvezno naivno (zadnje case)slovensko idejo turizma). Jaz NE sledim mnozicam in NE maram masovnega turizma. Ne obsojam pa tistih, ki jim je to vsec. Za razliko od nekaterih zgoraj izpostavljenih osebkih, ki to počnejo ljudem DRUGAČNEGA mnenja.

da nadaljujem:
Bajte na bosanskih planinah se da dobit za 15-20 mark (do 2500SIT) na dan za bajto za 6-10 ljudi.
Jahorina se je očitno podražila, ni pa ta destinacija edina. In ker ne pridem do kontakta z mojim prijateljem iz Bosne sem se oprla na vas, če ima mogoče kdo izkušnjo take BIH – in real bi se temu reklo po anglesk. Da bi mi poveda kakšen konkreten naslov ali cifro. Ocitno sem se zmotila. Še več, dobila sem odziv kakršnega nisem pričakovala. Ampak sej, trendi se menjajo, tudi popotniki niso več to, kar so bili.
pa lep pozdrav in ni se treba več trudit in mi pomagat, tudi pomoč ni več taka kot bi jo človek pričakoval!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close