Najdi forum

Jahorina

Pozdravljeni,

ali bi kdo vedel, če katera slovenska agencija organizira smučanje na Jahorini?

lp

Branka

Lansko leto je smučanje na jahorini organiziral ZMT – zavod za mladinski turizem (status študenta ni pogoj, se pa ponavadi prijavljajo sami mladi).

Lep pozdrav!

Ja tako kot je ze povedal jj, ZMT organizira smucanje na Jahorini.Mi smo bili lani in bilo je super, tak da ti priporočam.

Tudi sam menim kot cat. Bil sem z agencijo ETN oz. njenim

posrednikom Burin club zadnji teden februarja.

LP!

Samo Štritof

cau!
in kaksne so cene takih dopustov? pa kaksne so cene tam?
hvalaaaaaaaa

Zelo poceni, poglej na internetu na zmt strani

ok, kaksne so pa cene na jahorini?

http://jahorina.bravepages.com/

Poglej na tale link, kjer imaš možnost najema full simpatične hišice na Jahorini…

lp, A

Zastojn je, idite, sploh ce ste maladi. Smucanje ni ravno briljantno, ker piste niso zravnane vsak dan, ker bencin, ki ga dobijo za “ratrage” raje prodajo. Je pa raj za bordarje, neoznacene proge, meter snega, ni boljšega., pol pa malo zvečer v Sarajevo na čevapčiče pa na njihovo muziko pa je že akcija.

Meter snega, hmmm…

Za novo leto 2002/03 ga ni bilo niti centimetra. Tudi umetnega ne.

mi smo bili februarja 2002 in je bilo snega še pa še.

alex!
to je vila, ki stane več kot 100€ na dan. in ni niti duha in sluha o simpatični hišici, kaj šele o bosanski ceni.
druge ideje

v bistvu hiša ni draga, če jih gre devet, je pol 20K po glavi. je pa na full
good lokaciji, ne pa v vikend naselju, sej od tm komej najdeš žičnce. pa še na nov narjena in sploh ni primerljiva s tistimi app., kamr trpajo študente…

hmm ja. sam jaz sem slišala za bolj ugodne variante. any ideas?

Letos februarja (15.-22.) smo bili na Jahorini. Aranžma smo dobili pri agenciji A&B turizem v Ljubljani. Cena polpenziona v Pansionu Sport (družinski hotelček, zelo prijeten, čistoča brez pripomb, lastnik full prijazen, prav tako osebje) je bila cca 39.000 po osebi za en teden. Hrana v hotelu je bila zelo dobra, veliko domačih specialitet, ki jih pripravljajo na odprtem ognjišču (sama sem bolj izbirčne sorte, pa ni bilo nobenih problemov, lahko si se zmenil, da ti pripravijo kaj drugega, če ti meni ni bil všeč). V tednu, ko smo bili tam je bilo 180 cm snega. Pravljično… Steze sicer niso vrhunsko pripravljene, a za nas rekreativne smučarje, je bilo v redu. Cene tedenske vozovnice je bila 90 KM (cca 45 €), tridnevna pa 30 KM. Cene hrane v lokalih so nizke. Slovencev je bilo kar veliko. Mi smo bili zadovoljni, februarja bomo spet tam.

cau.
hvala za tazadn odgovor. mene še zmeraj zanima, če kdo pozna bajtice BREZ agencij.
Pa kjerkoli v BIH, mogoče bo to lažje.
hvaaaaalaaaaaaaa

rabimo se dva odstekana za novo leto 2004 na jahorini

jahorina!
a greste z agencijo al ne? in ce ne, povej mi vse o tem. HVALA! si pa jst želim iti tja…

Ja, jaz sem nameravala iti tja z agencijo in to tako, ki ima organiziran prevoz. Ne bi se rada vozila z avtom tako daleč in to še pozimi.
Slovenska agencija ETN je lani organizirala tudi prevoz, ampak le v času zimskih počitnic. Za letos še en vejo.
Jaz se zanimam za hotel Bistra, ki ima malo več zvezdic, je na smučišču, ima tudi sauno in bazen (če ne bo snega???). Nisem več za študentsko varianto, imam v teh letih rada že malo udobja.
Klicala sem v njihov hotel na Jahorini in so rekli, da še niso sploh naredili ponudb za sezono 2003/2004, jih bodo imeli pa naslednji teden. Zato še nobena agencija ne more imeti njihovih ponudb.
Če slučajno ne bo slovenska agencija organizirala tudi prevoza iz LJ, jaz grem s hrvaško, ki bo po vsej verjetnosti imela prevoz iz ZG. Meni pač to ustreza.

Zaenkrat vem samo toliko. čakam na naslednji teden, njim se izgleda sploh ne mudi, čeprav se zima že bliža.

Če bo kaj izvedela, pa javim

lp

Branka

letos gres lahko na Jahorino tudi z agencijo Planet – nova agencija, v kateri delajo vsi bivsi ZMTjevci. Tako da zadevo dobro izpeljejo.
Kaj pa pravis na Tatre ali Romunijo – tudi poceni in sploh ne slabo!

LP

A ima ta Planet kakšno spletno stran? Zadovoljen bi bil tudi z naslovom ali telefonom.

hja, sam tale planet ma samo 3,4 dni. jst bi pa 10dni.
Glede na to, da vsi potujete z agencijami vas vprašam: KARKOLI nekje v bosni – BREZ agencije. anybody????

http://www.ta-planet.net

lp, l

Vsekakor si za Sarajevo vzemi cca tri dni, http://www.sarajevo.ba Pa seveda ob Neretvi do mostarja, kar lahko zkljucis z Dubrovnikom. Lahko si ogledas se medzimurje, Travnik,….
Sploh pa je bosna zakon, ce poznas domacine (ali pa jih spoznas;))

LP, L

Medžimurje v Bosni?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close