Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jahanje za otroke v Ljubljani/okolici

Jahanje za otroke v Ljubljani/okolici

Poskusite https://cimerman.wixsite.com/ponijahanje

Poskusite https://cimerman.wixsite.com/ponijahanje

Konjeniški center Hariet
Gorenja vas Reteče 19, Škofja Loka
konj-hariet.si
051793 335

Spoznali smo jih po priporočilu in zelo zadovoljni. Priporočam naprej!

Vsekakor prosperiram Konjeniški klub TRNOVO. Poznam zelo dobro , sem prijatelj lastnika in njegovega sina trenerja Žiga. Moja hči je tam naredila tečaj Jahač 1 in 2. Vredno poskusiti Lp

Pozdravljeni,

smo rejci bosanskega planinskega konja, smo clani mednarodnega zdruzenja. Pasma je ogrozena, na svetu jih je manj kot 400, vodimo gensko banko. To je ena redkih se naravnih pasem konj, ne potrebujejo kopit, so manjse rasti, zato so primerni za otroke, niso plasni, odlicni za teren saj imajo trden korak.

Ce koga zanima jahanje (ucenje ali izposoja), naj nas najde na FB Konjeniski klub Dobrova pri Ljubljani.

Dobrova pri Šujici?

Konjeniški klub Cavallo

Zelo previdno pri izbiri, ker je baje veliko spolnih predatorjev po teh klubih, jahajo pa po večini (pred)pubertetna dekleta. Videla sem, da vas je veliko omenilo jahalni klub PIP, ki je bil v medijih še posebej razvpit po tem. Ne vem, kako je sedaj, ampak jaz svoje hčere ne bi prepustila kar nekomu. So le individualne ure in ni ravno vsem na očeh, kaj se dogaja po hlevih. Tudi pozorni bodite, kaj dobite za svoj denar in da se uči res pravilne tehnike jahanja, ker je veliko klubov in raznih ‘montessori’ ponudnikov, ki se jim gre samo za denar in na koncu boste plačevali 80 ali več eur na mesec, da bo otrok v 45 minutah 25 minut pucal drek in friziral konja, mu čistil kopita, hodil s konjem do maneže in jahal le tako, da bo samo sedel na konju pa še to se bosta dve punci na konju izmenjavali. Pazite, kam dajete svoj denar. Mi s hčero smo zamenjali jahalni klub in je hči šele sedaj ugotovila, kaj se to pravi jahanje, pred tem smo pa zmetali stran na tisoče € nekam, kjer je niso nič naučili. Tu ima 45min individualnega jahanja, kidanje za konjem in čiščenje pa opravlja oskrbnik hleva, ne jahač.

Bi pa še jaz vprašala, če kdo na primorskem ali Krasu nudi individualno jahanje in izposojo konj pa da so konji socializirani.

Pri nas na Dobrovi je kmetija in je vedno polno ljudi. Razen lastnika in sina smo same zenske, z otroci in psi. Poleg tega pa so starsi vedno prisotni, valda da gledajo kako otrok dela in se fotografirajo itd. Ura je individualna ali v skupini. Poleg otroskih zlorab ne smemo pozabit zlorab konjev, ki so prisotna predvsem tam, kjer se tekmuje ipd

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close