Zanima me, ce se katera med vami pripravi jagode s kislo smetano. Vecina pripravlja s sladko,ki pa se za moj okus ne more primerjati s kislo smetano.
Jagode narezem na koscke, dodam kislo smet. in sladkor, nato pa dobro zmesam. Vsem v nasi druzini je bozansko.
Jaz s kislo smetano delam kremo za v torto (en lonček sladke in en lonček kisle + sladkor), kateri včasih dodam tudi sadje. Meni je že sama oslajena kisla smetana super, z jagodami pa še sploh 🙂
Sem poizkusila v soboto te jagode s kislo smetano.
Sestra me je sicer malo čudno pogledala, ko sem ji rekla, da jih bom pripravila s kislo smetano, vendar ni komentirala. Sva pa vsekakor komentirali ko sva pojedli – mega, nikoli več s sladko smetano.
Jaz sem poskusila jagode z balzamičnim kisom in sladkorjem – super. Zraven naj bi po Jamie-vo dodala mascaropne, pa sem kar smetano, sicer sladko, a tudi s kislo bi bilo verjetno super, bom danes poskusila.