Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Jadranje Split+otoki

Jadranje Split+otoki

Zbrani smo že štirje prijatelji, potrebujemo pa še dva/dve da popolnimo ekipo.
Odhod planiramo 18.6. do Splita, kjer nas čaka jadrnica in se vračamo 26. ali 27.6. Stroške delimo. Obvezen smisel za humor in avanturizem
Ruto bomo dogovorili sproti, gremo pa definitivno do Lastova…
Če koga še kaj zanima..?
lep dan še naprej

Dodajte se Mljet, če boste športivo navdahnjeni ne bo problem.

lp

oz

Joj Toro, kaj sem že zamudila??? Jaz bi šla tudiiiii…Povej malo več…koliko ste stari, ipd…Jaz sem 31…Preveč?

. / . /8

Cao Sima. Nekaj ponudnikov se je javilo, vendar nobeden ni še 100%, tako da enostavno kdor je za stvar gre. Zanima te malo več, jasno! Smo štirje prijatelji, stari od 29 do 33, dokaj izkušeni, imamo nekaj milj na vodi, še posebej skiper. Za štart in ruto si prebrala. Do splita gremo z našim avtom. Spimo, jemo na ladji, malo na otokih,
tako da vzamemo večino hrane in pijače seboj. Ne kompliciramo, sproti se skupaj dogovorimo kam in kako. Je pa res da gremo dejansko jadrat in ne prav veliko poležavat po plažicah, čeprav tudi to paše!! Torej, še kaj??

lp

POZDRAVLJENI

ZANIMA ME ČE SEM ŽE PREPOZNA,KER BI TUDI JAZ RADA PRIDRUŽILA VAŠI EKIPI
SM PA IZ LJ IN IMAM 26 LET.PA ČIMPREJ MI SPOROČITE

LP

Zdravo Uja, kar nekaj zanimanja, vendar še nobeden ni 100% potrdil, tako da prostor še vedno je. Če rabiš dodaten info 041-769-468
lp

Ola…

pa kako da odhajate tak zgodaj…. Z veseljem šla z vami, pa kaj ko še ni dopusta :o(( Pa lep se jemejte na morju. Če pa še kdaj kasneje pa z veseljem

čao

,

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close