Najdi forum

jade

ja…priznam…gledam telenovelo jade…..kr smejte se mi, sam men je všeč…..zanima pa me, če kdo ve naslov in izvajalca pesmi, ki se pojavi vedno, kadar se lucas in jade srečata, poljubljata….ena nežna brazilska baladica je…poje pa moški…
hvala vsem in lp

Ce gre za to pesem: http://www.sonhosesons.com.br/mp3/a_miragem.mp3
je izvajalec: Miragem (Viana, Marcus). To sm nasla na eni strani, kje pa dobis mp3 pa ne vem ….:)

Lp

p.s. Tdi meni je glasba ful vsec 🙂

ej….kolk sm ti jest hvaležna…..res………mi gredo kar kocine u luft….:(((

hvaalaaa…..1000 x

Men je pa ful všeč naslovna pesem v tej nadaljevanki. Sicer nadaljevanke ne gledam, ampak pesem sem že parkrat slišala in mi je ful dobra. A mogoče kdo ve izvajalca in naslov?

Petra, je treba mal po netu prebrskat … ce se ti da napisi v google o clon music al kej tazga … lahko pa ti tudi jst najdem, sam se bom s tem ukvarjala men vikendom, kr mam zdej ful dela. Na tak nacin sm nasla tudi prejsnjo pesem. Xena, me veseli, da ti je vsec 🙂

LP

p.s. a ni fajn limonada? taka drugacna … meni prav pase se vcasih “poneumljat” pred tv …. ah kaj cmo … romanticne duse 🙂

Sem že iskala in tudi že našla veliko strani in informacij o tej telenoveli, ampak nikjer pa nisem našla izvajalca in naslova pesmi (ponavadi ko za druge nadaljevanke iščem, takoj najdem, od te pa kar ni nič :(( Bom pa seveda še iskala in brskala… Hvala vseeno!

Uff, imas prav. Malo sem pobrskala pa nic. Na Kazzaju sem sicer nasla: “Tema principal o clone”. Po mojem bi to moralo biti pravo, a kaj ko ni nobenih virov za zloudat, tako, da ti ne morem nic rect. LP

me čisto nič ne briga, če mislijo, da sem neumna in plehka, če sem in tja pogledam kakšno limonado…ko imam vsega dost, ko me v službi spravijo na stopnjo pred živčnim zlomom in ko vse to že prediham na sprehodu, se spravim v fotelj in gledam, gledam in gledam…..pri jade mi občasno uspe potočit še kakšno solzico…in sem potem boljše….men je samo to važno….je pa dobro, da če v celem tednu gledaš samo en del, ne zamudiš veliko :))
mystique….veliko užitkov ob gledanju….:))

New Report

Close