Najdi forum

Jacku

Ja kar želi slišati, ve samo on. Kar pa želiš ti slišati, pa veš samo ti ane? Pa vas je večkrat opozoro, da ga vaš način komunikacije moti in mu niste znale dat mira ane? Se prav ste dobr vedle kaj ga moti in ste ga vseeno jebale v glavo. Je tko?

Povsem jasno je, da je on začel zmerjati in se sploh grdo vesti. Normalno, da je potem veliko ljudi udarilo nazaj. Jaz sem se pa danes prvič oglasila. Ko sem začela brati njegov post (prvi), se mi je še zdel nekaj drugačnega, pozitivnega. Ko pa je prestopil mejo dobrega okusa in začel želiti vse povoprek, pa sem sploh nehala brati odsev njegovih frustracij. hvala bogu, primož, da si se oglasil.

Še eno cvetko sem opazla, ko mi je ena žaljivo odgovorila…

“pober se ekspres, ker samo štalo delaš, kje si bla pa prej? al si mela drug nick slučajno???!!”

To mi je ena odgovorila v sosednji razpravi. Kakšen način je to? Jacku ste delale točno to in on se vam le ni pustil, da bi mu hodile po jajcih.

Upam da Primož bere vse to.

V sosednji razpravi “Sex s psom”…

“ej eva, probi rajš z jackom, bo bolj nagravžno.”

Kot prvo – jaz ne želim slišati ničesar. Ne vem, od kot ti to.
Kot drugo – mene ni opozoril, torej ga ni motil moj način komunikacije. Če pa tebe, pa je to drug problem, ki pa se ne tiče Jacka in njegovega posta.
In nenazadnje – ne posplošuj in ne uporabljaj množine. Jaz se ne identificiram z drugimi in tudi ti nimaš razloga, da bi me. Samo jezna si, ker ti oporekam. Pa smo spet pri različnosti mnenj. Me že napadaš, ker razmišljam drugače. In se že spuščaš na omenjeni in problematični nivo. Zato ne bom več odgovarjala na tvoje poste. Konec koncev si tudi ti taka, kot praviš za druge, da so – kaj ne?

A ti pa ne napadaš – kritiziraš jacka ker on razmišlja drugače od tebe?

Pecala?
Ha,ha, ha hotela sem ga spraviti ob živce kar mi je tudi uspelo in to samo zato ker sem hotela da njegova psiha privre na dan, kar tudi je.
Pecam pa nikogar po forumu verjemi -jst svojega že imam in je pametno, izobraženo, čuteče in ljubeče bitje, brez frustracij kot mnogi tukaj.

Gre se samo zato da se morajo ženske taki upreti in ne da mu dovolijo ter podpirajo njegovo žaljenje.

Drugače pa raje sem sama kot pa da imam takega kot je jack ki pa ima več kot očitno vsaj ene pet imen od moškega do ženskega.
Žalostno je vse to!

Tako je, ko se spoprimeta zafrustriran tip in še bolj zafrustrirana baba 🙂

Tudi zarad takih kot si ti KlaRa, je tole taka gnojnica ratalo. Vse skupaj se že vleče kot smrkelj in vsak (z mano vred), ki se oglasi, daje povod nekemu drugemu (tretjemu), da se spet skozla…
Lepšega besednjaka za tole pa NI!

“Pecam pa nikogar po forumu verjemi -jst svojega že imam in je pametno, izobraženo, čuteče in ljubeče bitje, brez frustracij kot mnogi tukaj.”

Klara, ne verjamem, da obstaja moški, kot si ga opisala in je pripravljen prenašat tak obupen karakter kot ga izkazuješ na tem forumu. Se mi zdi, da te daje neko notranje nezadovoljstvo. Dej se malo skuliraj.

Jack ne spada na ta forum, pa tudi drugam ne. Ne govoriti, da podaja resne odgovore, ker sploh ni res. Zali vse povprek s kokosmi itd.
O temi, ki jo je odprla Ursla z naslovom Jack, je on sam 20x komentiral in vsakic z drugim nikom.

Dobro, da nisem postal še Urša. Malo težko bi pristal na spremembo spola.

Če se vrnemo čisto na začetek…tja kjer je jack postavil vprašanje….

kaj je sledilo zatem….dolga zgodba ki je jack ni začel…se je pač branil…kako niti ni pomembno….važno je da se mu dela krivica….moje mnenje

Ne strinjam se z Jackovem pisanjem, da vas je ozmerjal s kokošmi
je pa za marsikatero to kompliment.

No, sedaj je postal Jackov forum!
Sam postavlja teme in sam si odgovarja!!!!
Obilo zabave mu želim.

No ja, ker se je že Jack oglasil, lahko rečemo, da je nekdo uporabljal različna imena, da je sam sebi odgovorjal,ampak šele analiza bo res pokazala,če je to res Jack? Seveda pa me Jack lahko pokliče ,pa bova kar osebno preverila, če je bil on.??

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close