Najdi forum

Jacku

lepo prosim, če prenehaš s pisanjem neumnosti in žaljenjem drugih. Tvoj nivo je pod povprečjem in na žalost je preveč ljudi, ki tvojega načina pisanja ne marajo. Ko sem šel prebirati , sem videl, da resnično niso primerna, zato te lepo prosim, da se ali umiriš z nivojem, ali paumakneš.

Hvala

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Primož, mislim, da si se malo prenaglil. Poglej še post Urse z naslovom “Jack”, kjer ženske povedo tudi drugačna mnenja o njem.

Meni osebno se zdi Jack popestritev foruma, za nekatere negativna, za druge pozitivna, zato se mi zdi prav nefer tole pogojevanje.

A to je popestritev foruma, če nekdo resno sprašuje za mnenje on pa se norčuje iz nje in ji daje nesramne odgovore???

Tjaška, nisi edina, ki zna brat ta forum. Kje je Jack podajal nesramne odgovore na resna vprašanja? Povsod sem opazila, da je podal resno mnenje, dokler ga ni ena baba napadla, potem pa se je seveda branil. Obratno pa je bilo tam, kjer je on postavil vprašanje, pa so ga ženske napadle.

Jack da pač direkten in nič olepšan odgovor, kar je v redu, saj vsak lahko poda svoje mnenje, ne? Potem pa nekateri skočijo v luft in začne se vsesplošno žaljenje. Nivo uporabnikov foruma je pač takšen. Ni kriv samo Jack.

Jaz sicer nimam nič proti drugačnim mnenjem in proti neposrednosti, ki jo izraža Jack, sem pa mnenja, da je zelo pomembno, kako ta oseba podaja svoje mnenje in na kakšen način je neposredna. Braniš se lahko tudi “kulturno”, brez žaljivk! Res je, da so ga drugi napadli in tudi uporabljali žaljivke in ga označili po svoje. Je pa tudi res, da je sam na istem nivoju, ali pa še nižjem. Se mi zdi, da je njegov NAČIN KOMUNICIRANJA neprimeren in žaljiv, zato se strinjam s Primožem.

Lep pozdrav!

Čestitam, KlaRa.

Jack je vedno upravičeno žaljiv le do tistih, ki so do njega žaljivi prvi. On nikoli ne žali prvi. In v njegovem vprašanju sem tudi videl, da si ga ti užalila prva, on pa tebi sploh odgovoril ni z žaljivko.

Jaz sem ga samo izzvala in sem bila takoj kokoš. Najprej sem hotela na lep način vendar je njegova problematična psiha takoj privrela na dan.
Ja moti in žali vse ženske in upam da se boste na tem forumu uprle njegovomu poniževanju saj smo vendar ženske in ne kokoši.

Najbrž nisi pomislila na to, da je Jack malo pametnejši kot se ti zdi in je kmalu opazil, da ga izzivaš in mu to ni bilo všeč?

Nemogoče?

On je postavil resno vprašanje, ti pa si ga prišla tja jebat. Kdo drug bi ti po tej ugotovitvi rekel še kaj hujšega kot kura. Jack je bil usmiljen.

A zdej si pa fico?

Se strinjam. Jest bi klari na mestu jacka takoj rekel PRASICA! Pa naj gre potem tožit Primožu al pa papežu.

Svašta, kakšen nivo!

Če bi dobro prebral moj post, bi vedel, da nikjer ne trdim, da je užalil mene. Nasprotno, sem ena redkih, ki tega ni bila deležna. Zakaj pa je druga stvar… Pa tudi nikjer je trdim, da je žaljiv le on! Le to, da se je spustil na vsesplošni nivo! Beri pozorno.

PODPIRAM PRIMOŽEVO POBUDO

LP

Vsak ki premore kaj v glavi poleg frnikule se zna postaviti na pravi nivo in VE kdaj kdo žali in kdaj se kdo skriva za tole virtualnostjo. Vsepovsod so meje.

In velikokrat so se že trla mnenja, takšnega nivoja in zmerljivk pa še ni bilo. Kot sem že povedala v tisti jari kači. Jack je sprožil reakcijo bruhanja na plano vsega temnega, črnega….

Primožu pozdravčke ;))

“Jack je sprožil reakcijo bruhanja na plano vsega temnega, črnega…. “

Ja, človk ne bi verjel kaj vse se skriva v vas. Še dobro, da je pršu Jack in nam razkril vašo pravo naravo, ki je daleč od smisla ljubezni. Samo črno bruha iz vas, vse drugo je krinka.

Men je pa zlasti zanimivo, kako so na moškem forumu člani dosti bolj sprejemljivi do ženskih članic, za razliko od ne-odprtosti in frustracij ženskega foruma do moških članov.

Zamenjajmo ploščo, se že predolgo vleče.

Se strinjam, pupica, že zdavnaj bi bil čas.

Zamenjaj glavo.

A teb se zdi tole primeren način komuniciranja, ko si mu v prvi odgovor napisala to:

“1. Mislim, da provociraš.
2. Si nesramen, žaljiv in vase zagledan.
3. S takim načinom pri nobeni ženski ne boš daleč prišel.
4. Iščeš na napačnem mestu in zgubljaš čas.
5. Vsak si zasluži samo najlepše.
6. Imam občutek, da si že pošteno “nasankal” in zato si razvil pogost način “obrambe”, ki ga razvijete moški kadar ste prizadeti – sovražna nastrojenost in cinizem.
7. Vzemi se v roke, začni razmišljati pozitivno.”

To se teb zdi primeren odgovor kar je on želel slišat? Dej si še enkrat preberi kaj si mu sploh napisala.

Tvoji odgovori Jacku so bli tud zlati…

“Kar se na daleč ne vidi (ena prednost) od tebe pa bežijo ker si grd in se vidi na prvi pogled”

Se vidi, da si ga prej malo pecala, pa ti je povedal, da ga ne zanimaš, pa si na trdo vzela, mu to napisala in šla Primožu špecat.

Pa kako se lahko Primožev post, s povsem jasno izraženo vsebino sprevrže v medsebojno prerekanje in obkladanje z raznimi imeni?????? Pa kaj nihče ne bere?? Ali pa je to sedaj vsesplošna manija? Očitno, da sploh ni važno kakšna je vsebina otvoritvenega posta – glavno da je nova tema v kateri se lahko tekmuje v obkladanju!

Ja, se mi zdi primeren način komuniciranja. Izrazila sem svoje mnenje na kulturen način, brez žaljivk. Kaj je želel slišat ve samo on – ti pa verjetno da tudi ne. Govorila sem o načinu komuniciranja, ne o različnosti mnenj, kar sem v svojem postu, za tiste, ki niso dovolj pozorni tudi poudarila. Preberi bolj pozorno. In ne glej skozi svoje oči. Nismo vsi v napadalni pozi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close