Jack
Pa ne da bodo samo pohvale padale? Sem imela v mislih bolj kakšno podrobno psihoanalizo. Pa brez zamere Jack, gre pač za temo.
Opazila sem namreč, da ljudje čutijo blazno potrebo po kritiziranju, kadar se oglasi nekdo drugačen. Ampak zakaj? A ni to najboljši način, da se nekaj novega naučiš, namesto, da izgubljaš energijo z brezveznimi posti in kvazi ”kwa sm ga dobr nazaj” izjavami?
Mogoče bi pa to morala že na začetku napisat. 🙂 se opravičujem za spodrsljaj.
Zdej sem pa že res huda! Mogoče bi ta post morala napisat kam drugam, da bi ga videlo več ljudi, pa vseeno…
Sicer nikakor nimam pravice kogarkoli analizirati in predalčkati, ampak! Če pozorno preberete vse pogovore, kjer je vmešan Jack, boste ugotovili, da sam nikoli ni začel prepira. Prišel je na forum z vprašanjem in takoj ga je nekdo napadel, da dej čudak pober se! In vpršam: kdo izmed vas se ne bi branil? Res ima svojevrsten način obrambe, ampak sej ni on napadel prvi.
Nakar preberem drugo temo in vidim, da je Jack napisal svoje mnenje, nekdo drug pa mu je napisal naj utihne… Kakor razumem ta forum, naj bi bil namenjen podajanju mnenj o stvareh, dogodkih, problemih, itd.. In ne o tem čigavo mnenje ali nastop je nesprejemljiv – razen če obstaja temu namenjena tema.
Kaj imajo torej ljudje od tega, da napadajo nekoga, samo zato ker je originalen na svoj način? Se sami bolje počutijo, ker so bolj podvrženi družbenim normam? Vse lepo in prav, ampak dokler nekoga ne ubije ali posili, je čisto lepo socializiran. Pa ne me narobe razumet, ne poskušam branit Jacka (to dela sam čist dovolj dobro), rada bi samo, da ljudje ne bi bili tako prekleto ozkogledi. Več ali manj poskušam biti nevtralna in se ne mešam v kreganja, ampak to je pa že prav neznosno. In potem se čudite, da nas Jack zmerja!
Vse to je še najbolj podobno nepoštenemu lovu na čarovnice! Lej kok čudn govori, pa kok je nesramen, ko mu rečemo da je prasec! Dejmo ga linčat!
Ne, ta post ni letel v to temo. Objavila sem ga tu, ker je ta tema temu namenjena. Če bi ga objavila v Jackovi temi ali kateri drugi, pač ne bi bilo smiselno.
Sicer pa, kljub mojemu trudu, da bi pisala čimbolj nedvoumno, se seveda zgodi, da me kdo narobe prebere. Pa tudi moja napaka je bila, da nisem bolj formulirala te teme.
Torej ta tema ni bila odbrta z namenom, da bi objavljala poste alla: kok je jack kul, ali kok je jack beden. Namenjena je bila bolj obravnavanju fenomena njegovega nastopa in našega odziva nanj.
Jezna sem postala zaradi tega, ker ga stalno brezveze napadajo in ne na vas, ki ste tukaj pisale kar ste pač pisale…
Torej kar mene zanima draga Kokoš™ je, zakaj je tebi Jack všeč in zakaj nekomu ni.
Stavek kot je:*Res je faca!* nič ne pove.
(Zadovoljna?) 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.