Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Jack, obrazloži, prosim .:))

Jack, obrazloži, prosim .:))

..dej, Jack…ne seri …tuki ostani, pa nas še malo provociraj..Včasih postane prav dolgčas tuki gor :)))

….pa eno Kokoš ti bomo zrihtal , da boš trpel ob njej kot naši dedci trpijo ob nas….

Jaz zase čist priznam , da sem štirimotorna kokoš, z veliko začetnico. Kajti samo tako lahko prenašam mojega egoističnega petelina, ki hoče, da se ves svet vrti okoli njega, ki misli, da je ” bog i batina “….ki za vsak drek zakikirika..in to nič kaj okolju prijazno. In če mi ne bi bilo toliko do mojih piščancev, ki jim želim dati kar največ , predno zapustijo naš kurnik…..ne bi bila več Kokoš…mislim, da bi znala biti tudi kaj drugega….

Prosim nekaj…..obrazloži…..( nič ne žalim, nič ne provociram….samo zanima me ..)…kaj je zate Kokoš in kaj Ženska ?

Frfra, sicer nisem Jack, da ne boš preveeeč razočarana…
Ne bi me začudilo, če bi priznala, da te mož tudi občasno pretepa in da se včasih tudi malo razgleduješ po kakšnem novem ali pa vsaj fantaziraš o tem.

joj, frfra, si kar mislim, kaj počneš vsak popoldan… pop tv pa telenovele…

…hehe..ja Poli…..pa zraven še cel kup pira požlampam, pa cigaret skadim…da bi pospravili moje stanovanje, bi morali z lopatami kidati, tako kot oni ženski zadnjič za Bežigradom…uf, uf….počasi se čist na Jackovo stran postavljam…..res je, da……pa brez veze:))

Da me mož pretepa..to pa ne …razgled po drugih moških..hm…ne….fantazije …ja , to pa včasih…ampak škoda, da nisi razumel mojega posta….

???

Nehaj klicati nesrece! Smo se ga komaj znebili!!!

K smo glih pri Kokoškah, a lahko povem en vic?

——————————————————————————–
Sem kura, ki dirjam po dvorišču, ker me hoče petelin naskočiti.
Če se ustavim, bodo rekli, da sem kurba, če zbežim, ne bo seksa.
Najbolje, da se slučajno spotaknem:))
——————————————————————————–

HA-HA, taprav vic na tole, ja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close