Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika jabolčni kis in prehrana

jabolčni kis in prehrana

Po drugem porodu mi je ostalo 10 kg tudi prebava je bila slaba (na 3 dni).
Sedaj sem začela z pitjem jab. kisa in medu z vodo in je v 2 mesecih odšlo 4 kg.
Začela sem tudi jesti meso+ solata ali krompir +solata vendar sedaj teža stoji , ne pada več. Zakaj?
Rada bi izgubila še 6 kg!
Ali so pri tem načinu hranjenja (po knjigi JEM TOREJ HUJŠAM) prepovedane sladkarije in kruh?
Rada bi tudi recept za domačo pripravo jab.kisa.

Ali kdo tudi hujša na ta način?

HVALA, HVALA in pozdrav

prepovedane so stvari z visokim glikemičnim indeksom..bel kruh, bele testenine, bel riž, in seveda vse sladkarije, razen prava čokolada, dovoljena je v majhnih količinah če se prav spomnim.
po tej knjigi ne mores hujsati, lahko samo tako zivis:) hujsa se namreč zelo počasi, obratno od vseh ‘dieta z jagodami’ ‘dieta z ananasom in grozdjem’ ‘hitra dieta z vodo’ ipd 🙂

koliko cas pa ze jes meso+zelenjavo oz. skrob+ zelenjavo? petra

Jaz se v glavnem drzim navedenih pravil iz omenjene knjige ze dolgo, pa nic ne shujsam.. vendar tudi ne pridobivam…

Glede recepta za kis pa poglej:

Zelim ti uspesno hujsanje,

prijatelj

tako jem dva meseca

kaj nisi rekla nekaj za prebavo!? za prebavo je dobro laneno seme! pojes ga 1-2 zlici dnevno… ucinek je menda sele po 2-3 dneh….ce so tezave vecje!
ta nacin prehranjevanja/ to ni dieta!!/ pokaze prve rezultate cez kakih 14 dni ! tudi pri pocutju in prebavi! telo se mora najprej “odvaditi” in pa zopet “privaditi” novemu nacinu. vstrajaj dalje.
je pa se par pomembnih stvari: zjutraj popij 2-3 dl soka
dopoldan jej sadje- sadje se prebavlja 20-3o min
sele po tem casu imas lahko naslednji obrok
sadja nikoli ne jemo z jogurtom,mlakom….ker fermentira
med jedjo in takoj po njej nikoli ne pijemo
vedeti moras,da se borok meso+zelenjava prebavlja cca 4 ure
skrob+zelenjava cca 3 ure

sele potem lahko zauzijes naslednji obrok

hrane se ne tehta,sladka se z normalnim ali rjavim sladkorjem

sladice: lahko jes…ampak po pretecenem casu prebavljanja

tako nekako to gre…ne obupaj…vedi ,da je to predvsem dobro za zdravje…zraven pa izgubis se kak kg !! lp petra

V zvezi s prebavo in lanenim semenom… Pripravek od Medexa APIFIT 4 je namenjen ravno izboljšanju prebave. Vsebuje (poleg medu seveda) laneno seme in jabolčne vlaknine.

Jaz ga redno uživam že dobro leto, vsako jutro eno zvrhano žličko. Pa še dobro je! LP Daša

zdravo, jaz bi pa samo rada vprasala, ali lanena semena jeste kar surova ali jih kako pripravite,
najlepsa hvala,
neza

lahko se jedo kar surova… nekateri jih surove zmesajo v jogurt. lp petra

LANENO SEME (1-2 ŽLIČKI) NAMOČIM V 2 DCL VODE ALI RAJE SOKA ALI ČAJA IN NASLEDNJE JUTRO SPIJEM

DELUJE, RAHLJA BLATO

NATALI

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close