Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika jabolčni čips

jabolčni čips

Obožujem jabolčni čips, ki ga kupim pri najboljšem sosedu. Danes ga grizljamo v službi in me je ena sodelavka vprašala, če ga sama delam. Menda se dobi nek strojček, ki jabolka tako lepo na tanko nareže … kaj pa potem? Pozna katera to oz. ima izkušnje?

Naredite sebi in drugim lep dan!

Jaz kolobarčke narežem kar na mesoreznico, ostalo naredim kot mi je svatovala Babi.

Pa še link za podrobnosti:

Oh, ravno ga grizljam 🙂 In je res odličen…. če bi mi dal 10 vrečk, bi jih najbrž tudi 10 pojedla 🙂

A ima slučajno kdo kakšen link do slike sušilnika za sadje? Nekako imam v spominu, da imamo neko napravo “spravljeno” v kleti in bi znala biti ta sušilnik.
Če je to to, potem bom sigurno naredila tale čips. Danes sem pospravila že dve vrečki 🙂

Kresnica, dokler kdo ne najde slike, bos po opisu mojega susilnika lahko primerjala. Moj je AEG; verjetno so si bolj ali manj podobni.

Na osnovni okrogli ploskvi so nanizani 4 pladnji , ki se lepo usedejo drug v drugega – nekaj rez je za odvajanje pare. Na vrhu je pokrov s strojckom, ki deluje kot fen. Tam je tudi vklop, gumb za nastavitev jakosti – od 1do 6 – in gumb za nastavitev ure – od 1 – 12 ur.

Jaz ga res pridno uporablajm, pa ne samo za jabolcne rezine:) Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close