Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika JA NOVO SREČANJE BO, DATUM JE DOLOČEN

JA NOVO SREČANJE BO, DATUM JE DOLOČEN

več izveste ko se vsedem z Danico , našo gostiteljico in dorečeva program in vse ostale dejavnosti, potem pa bomo Babi spet zaprosili za pomoč pri izbiri kuhiinje :-)))) in vodstva te kuhinje. :)))

spet bo rekla, da zdej pa ne mene, ampak kaj čmo, tukaj ni demokracije in je že vse v naprej določeno :-)))

v glavnem vse boste izvedeli sproti, tako da se lahko že začnete pripravljati.

Bo pa res v novi kuhinji – večji – lepši – modernejši.

Saj veste najnovejši najboljši Mieletovi aparati 🙂

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Hej,Primoz,lep pozdrav tebi in forumovkam na vse strani po zasnezeni domovini!
Lepo je bilo prebrati.Punce,zdaj vemo!! Nacrt bomo sestavile
z zduzenimi mocmi. Malo bomo pobrskale po odzivih in mnenjih po novembrskem srecanju in se vzkladile za novo srecanje. Babi

A na ta vaša srečanja lahko vsakdo pride?
Jaz sicer ne pišem ,ampak dosti dobrih nasvetov preberem in upam, da boste dovolili, da se vam pridružim!!

Jaz bi tudi prišla.

lp Majuška

Tudi jaz se prijavljam, lp Silvia

Hej,da,lahko pride vsak,ki ga to zanima. Prvic nisem prav nikogar poznala.
Ko je dolocen datum z uro,se kar na postu pofockamo,da vemo,koliko nas priblizno bo.

No,vidim,da se mi je na prejsnjem postu zatipkalo;popravljam:
zdruzenimi……uskladile
Lep pozdrav Babi

Hej,Silvia! Zdaj me pa res zanima,ce si zavijala potico.Sicer se ti pa opravicujem,da sem te vprasala za Plavje. Lp Babi

Oh, superca, Primož. Stalno sem sledila, kdaj boš objavil. Upam, da z možem prideva. Čaka namreč, da ga pokličejo na operacijo, tako da ni prav sigurno. Že 26 let, ja, šestindvajset let, imam vozniški izpit, pa ne vozim. Vsak dan si sproti obljubim, ampak, kaj čem.

Babi, pitulice se pa res slastne. Malo prej sem bila v trgovini, pa sem kupila skuto. Za nedeljsko popoldne jih bom naredila.

Lep večer vam želim.

Jaz bi tudi prišla, če bo le mogoče…

Hej!

Tan,potem bomo lahko sle skupaj!

Lojzka,zacni voziti! Nikoli ne ves,kdaj ti pride prav.Svojemu mozu sem zelo hvalezna,da je takoj po opravljenem izpitu prijavil se mene in me zelo vzpodbujal k aktivni voznji. Zdaj mi se kako prav pride.Izpit imam ze 40
let . Nezgode nobene; zdaj pa trkam na les!:))

Lep pozdrav obema Babi

Datum je določen, vendar moram še Babi poklicati, kaj bi slastnega pripravljala, da se bomo spet mastili, no ja ne mastili, recimo sladili :-))

kaj bomo ostali pripravili in kako se bomo imeli.

več pa zveste sproti, tako da prijave in ideje že lahko padajo.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close