Ja kaj je zdaj to, a bo kdo glasoval? Evo, odpiram glasovanje za Z/S/B molja
Ker je očitno, da ne bom do 15. nič več prebrala. Še dobro, da sem že davno prej predelala ravno tri knjige :-).
Torej:
1. Na visokih petah (A. Pšeničny, prof. T. Sova) – 8 točk
2. Olje na balkonu (A. Demšar) – 4 točke
3. Na zeleno vejo (A. Predin) – 3 točke
Zanimivo, vsem avtorjem je ime na A.
P.S.
Ste opazili, da so medtem po meni poimenovali bančno kartico :-))))?
Še moje glasovanje. Sem dolgo premišljevala o podelitvi točk.
1. Mostovi (Ciril Horjak) – 7 točk
2. Olje na balkonu (Avgust Demšar) – 6 točk
3. Ljubezen ni le beseda (Romana Berni) – 2 točki
Strip je dobil največ točk, ker obožujem stripe, kriminalka mi je bila všeč, ljubič pa je dobil točki na račun tega, da je potrebno včasih brati tudi šund literaturo.
Tiste ničle ki sem jih omenjala, bom komentirala drugič.
Lp, Ela S
Spet jaz pozabila na pravila, pa se mi ne da pregledovat kilometrske kače.
Ker mislim, da bo v pomoč še komu, bi rada obnovila pravila, vi pa me seveda popravite, če sem kaj biksnila :-))
Torej razdelimo 15 točk med tri knjige. Kaj pa tiste z nulo tudi omenimo?
Mi bodo pa komentarji Proxime k točkam zelo prav prišli pri ocenjevanju :-))
Ja, 15 točk med tri knjige, pa napisat jih po vrstnem redu točkovanja.
Lahko daš eni knjigi 15 točk in nato dvema 0.
Jaz sem samo napisala, da bom ničle komentirala v svoji temi, ki naj bi jo odprli posebej: komentarji o knjigah-moljih. Da ne bo kdo rekel, da sem ga že vnaprej odvrnila od branja kakšne knjige.
Lp, Ela S
Vseh knjig seveda nisem prebrala, nekaterih tudi zato, ker preprosto nisem prišla do njih. Izmed prebranih sem izbrala naslednje:
Pilgrim: OLJE NA BALKONU – 7 točk (ker krimič takoj “potegne” in te ne izpusti, kar je pri nas velika redkost)
Jani Kovačič: POKLIC: MLADOST – 5 točk (zabavno + občasne simpatične jezikovne domislice)
Matej Kranjc: EDVARD – 3 točke (kljub nekaterim pomanjkljivostim simpatično odpuljena knjigica)
O “ničlah” se bomo pa itak še razpisali po končanem glasovanju …
Oja, oja, moj včerajšnji post ni glasovanje, pač pa seštevek vseh do včeraj prispelih glasov, kar sem storil izključno zaradi tega, da bi zaključili s tole brezvezno agonijo, saj je bilo, dokler se nisem včeraj oglasil, več kot očitno, da je bralo in bo glasovalo bolj malo knjižnih moljk in moljev. Danes je vse skupaj predstavljeno, kot da sem največji vosu in tepec. Me prav zanima, kakšen bo nadaljnji izplen in skupni rezultat.