Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › JA JAZ

JA JAZ

Smo kot zvezdni utrinki na nebu, ki za trenutek zasvetijo in se izgubijo v neskončnosti vesolja.

Smo kot kapljica vode v spektakularni globini oceanov.

Smo kot zrna semen v prostranosti travnikov in kot kamenčki v mogočnem skalovju.

A poti- drug do drugega so tako nemogoče in dolge, predolge.

Lepo napisano.

Kaksna kapljica… Ko iglo pomocis v morje… Tisto kar na igli ostane, smo mi…

Eto kaj smo na preostalo.

Nič.

Odgovor na objavo uporabnika
JA TI, 19.02.2022 ob 13:06

Smo kot zvezdni utrinki na nebu, ki za trenutek zasvetijo in se izgubijo v neskončnosti vesolja.

Smo kot kapljica vode v spektakularni globini oceanov.

Smo kot zrna semen v prostranosti travnikov in kot kamenčki v mogočnem skalovju.

A poti- drug do drugega so tako nemogoče in dolge, predolge.

Nič ni nemogoče, če le srce tako hoče.

Če ne, pa je.

Smo kot kup dreka na cesti.

nič ni nemogoče.

najprej moraš najti pot.

– do sebe.

da se zares zaveš da si zvezdica,

ki sveti,

ne da se izgubljaš v neskončnosti.

da se zares zavedaš, da si kapljica,

ki nosi življenje,

ne nepomembna solzica v oceanu.

da se zaveš, da si seme, rodovitno seme,

ki hoče vzkliti in obroditi sad!

da se zaveš, da si kamenček, ki je del skalovja,

ki ga premakne več vsak vetrc življenja.

potem ti ni treba iskati še dolge poti do drugega.

pride sam.

seveda so nemogoče in dolge če večina folka visi za kompi.

Pač tvegat in spoznavat v reali in se približevat drug drugemu.

ki ga NE premakne več

Pred leti sem “hodila” s fantom, toda njegova mati je preprečevala to druženje.

On si je našel drugo, jaz drugega, toda v meni tli neizpolnjeno hrepenenje po njem.

Sem v drugem kraju, a sledim njegovemu življenju in vse v zvezi z njim mi je neznansko všeč.

Tako zelo ga občudujem.

slovo, 19.02.2022 ob 15:18

Pred leti sem “hodila” s fantom, toda njegova mati je preprečevala to druženje.

On si je našel drugo, jaz drugega, toda v meni tli neizpolnjeno hrepenenje po njem.

Sem v drugem kraju, a sledim njegovemu življenju in vse v zvezi z njim mi je neznansko všeč.

Tako zelo ga občudujem.

ne more mati preprečiti veze, razen če osebno koga ubije… drugače pa ne more – če dva želita biti skupaj bosta in ne bosta pustila,da jima kdorkoli to prepreči…

že očitno tisti tvoj ni želel dovolj tega,da je pustil,da se je zgodilo tako kot se je.

Tako majhni smo pa tako odtujeni in skušamo preprečiti nekaj sreče drugim.

ne ne in ne, 19.02.2022 ob 15:22

ne more mati preprečiti veze, razen če osebno koga ubije… drugače pa ne more – če dva želita biti skupaj bosta in ne bosta pustila,da jima kdorkoli to prepreči…

že očitno tisti tvoj ni želel dovolj tega,da je pustil,da se je zgodilo tako kot se je.

ne, včasih je enostavno krivo to, da se fant ne zna upreti avtoriteti, ki ga je že od rojstva dušila. Tudi na račun kakšne ljubezni jebat ga.. zato je smiselno za osebo “slovo” da ga naj dokončno spusti..

volkovi, 19.02.2022 ob 15:27

Tako majhni smo pa tako odtujeni in skušamo preprečiti nekaj sreče drugim.

Ne, jaz podpiram, da se ljudje najdejo med seboj, če to hočejo! Prav vesela sem ko vidim dva ki se imasta rada!

Usodni zvezdni utrinek je je naredil, da je bilo čez noč vse med nama mimo.

Je bilo to res?

Ko se ponovno srečata in združita dve sorodni duši, utrinek nikoli ne ugasne. In nobena pot, tudi če je dolga, ni ovira, ker je to pot spoznanja. Ta pot je vredna vsakega truda in koraka. Beseda “nemogoče” ne obstaja v večnosti.

A je to xrobe s svojo večno princeso in zvezdico? He he.. on nas skuša hipnotizirati po mojem LOL. Čirule čarule hop..zdaj vsi skačite kot zajčki!…

I’m out

soft, 19.02.2022 ob 19:05

A je to xrobe s svojo večno princeso in zvezdico? He he.. on nas skuša hipnotizirati po mojem LOL. Čirule čarule hop..zdaj vsi skačite kot zajčki!…

I’m out

xrobe ima drugačen stil pisanja. Ne vidim razloga, zakaj si normalni ne bi smeli izmenjevati čustva, tud tu gor? Malo za spremembo da preberemo tud kej lepega

Zakaj pa ne bi bila resnična izpoved?, 19.02.2022 ob 19:28

xrobe ima drugačen stil pisanja. Ne vidim razloga, zakaj si normalni ne bi smeli izmenjevati čustva, tud tu gor? Malo za spremembo da preberemo tud kej lepega

Je bila šala. Xrobe ima ponavadi take vesoljske. Brez zamere..izvolite, nadaljujte in imejte se radi.

Smo samo drobcene pikice v vesolju in ta čas ki nam je na razpolago bi morali izkoristiti za sobivanje in sožitje a velikokrat ne najdemo besed ki bi ustvarjale složnost ampak uporabljamo samo tiste besede ki bolijo.

mali princ203, 20.02.2022 ob 05:39

Smo samo drobcene pikice v vesolju in ta čas ki nam je na razpolago bi morali izkoristiti za sobivanje in sožitje a velikokrat ne najdemo besed ki bi ustvarjale složnost ampak uporabljamo samo tiste besede ki bolijo.

Vsakemu je treba dati priložnost, tako za složnost kot za lepe besede, ki ne bodo povzročale bolečine. Vesolje ne bo pomagalo, če se mi sami ne bomo trudili in sproti dokazovali, da zmoremo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close