Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Izzivanje na cesti

Izzivanje na cesti

Itak je danes večino ljudi prepotentnih do konca. Prehitevaš na avtocesti s hitrostjo 130 ali 140/h pa ti kakšen idiot, ko je še tristo metrov za tabo blenda kot zmešan, da se mu umakni. To mi pa res dvigne tlak! Kaj pa misli da je?? Jaz pa naj zaradi takega tepca bremzam kot zmešana al kaj, če se mu umaknem?

Ignoriraj… Naj skuri lampe, če je tak pacient. Men se to vsak parkrat zgodi… Če kdo pridrvi za mano, ko prehitevam, običajno stisnem gas, da se čim hitreje spravim stran. Če pa začne blendat… pa nogo z gasa in lepo na dolgo in na široko 130 mimo … :)))

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

s tako dvignjenim tlakom … saj sta prav tako nevarni kot tisti prepotentnež, ki “kuri lampe”.

lep dan!

Kje ti vidiš kakšen dvignjen tlak? In kdo je nevaren? Tisti, ki vozi normalno ali tisti, ki misli, da je avtocesta njegova?

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

no ja, EQ je napisala, da se ji dvigne tlak in tvoj post mi deluje prav tako
“nasršen”.
Sicer pa je moje mnenje, da je že tako dovolj prepotentnežev na cesti in
nikakor ni treba, da postanem še jaz živčna za volanom. Se umaknem pa naj svetijo komu drugemu v ogledalo!

lep dan!

xtrm, daj prosim odlepi si selotejp iz CAPS Lock tipke. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ALF z teboj se pa ne strinjam.Glej na avtocesti je še najmanj nesreč in avtoceste so sorazmerno varne proti mestnem prometu in regionalnim cestam.Najprej morajo pri nas uredit ceste da sejim bo lahko reklo ceste nato pa uredit prometni režim ker so ene omejitve in pravila skregana z vsako logiko.Potem se bo pa tudi stanje v prometu izboljšalo.

Kurec ali boš to razlagal policistu,ko te bo ustavil zaradi prehitre vožnje?

Marko, oprosti :))) “Tlak se mi je dvignu ” :))))) Ne res, ko sem dor videla, da me je stari vidu…. Če mene vprašaš, nisem naslina, sam take bi zbrcala, pa razbila bi mu avto :)))) Tud, če bi na koncu jaz vse plačala :)) Sam,d a sprostim jezo…

Hvala alf. Poznam omejitve. Sem pa tudi razložila zakaj vozim tako. Delam veliko kilometrov na poti v službo in nazaj in če bi vozila počasi bi porabila neprimerno več časa. Vozim pa zelo umirjeno, z enakomerno hitrostjo in strpno. Mislim, da je moja vožnja varna. Tisti, ki smo vsak dan na tej cesti vozimo čisto drugače od ostalih. Vsi vozimo, kot sem ti opisala. Pozna pa se petek, praznik ali dopusti. Takrat pa pridejo na AC tisti, ki je niso vajeni. In takrat je živa groza.
Ko pa sem na regionalki ali pa v mestu, pa se sicer držim omejitev, ampak ne mečkam!

Miš Maš zelo pohvalno,kar tako naprej in srečno vožnjo ti želim.Alf

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close