Izvržba-Preživnina
Pozdravljeni,
prejel sem izvržbo z rubežem premičin za plačilo preživnine v znesku 2000 eur…ker pa sem že 2 leti nezaposlen, nimam nobenih premičnin in nepremičnin sem na sklepe ugovarja in sicer z ugovor tretjega – sina, ki je lastnika stanovanja v katerem živim z ženo in z drugo hčerko. Ugovor je bil zavrnjen kot neutemljen in sedaj ne vem, kaj storiti?Kaj lahko storim, da se rubeže oz. sklep zamrzne do dne prve zaposlitve, ker že tako nimam dosti za preživetje?LP
Spoštovani!
Predlagamo, da se o tem poskusite dogovoriti z upnikom, ki lahko nato predlaga odlog ali ustavitev izvršbe, sicer se bodo rubeži nadaljevali vse do poplačila dolga.
S spoštovanjem!
Odvetniška družba Koprivšek o.p., d.o.o.
Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana
info@koprivsek-op.com
http://www.koprivsek-op.com
Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem. Za konkretnejši odgovor je potreben oseben posvet in vpogled v dokumentacijo v odvetniški pisarni.
Forum je zaprt za komentiranje.