Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti izvršba

izvršba

pred meseci sem delala za eno podjetje katero mi je izdane račune plačevalo z zamudo ( tudi 30 dni in več). ker mi že od aprila niso plačali opravljenega dela sem preko računovodkinje vložila izvršbo. Sedaj pa sem od računovodkinje izvedela, da so oni vložoli ugovor. Ker je od tega že 14 dni me zanima kdaj bom o tem obveščena. Kako to poteka? niti nevem kaj so navedli razlog ugovora. ker nisem imela z njimi nobene pogodbe me malo skrbi, da se bom za plačilo obrisala pod nosom. tudi nimam nobenega drugega dokumenta, da sem delo opravljala imam samo izdane račune. naj še povem, da je to podjetje v prisilni poravnavi ampak nimajo blokiranih računov in normalno poslujejo

Spoštovani,

na sodišče lahko naslovite vlogo s katero sodišče pozovete naj vam ugovor čim prej vroči. Na ugovor boste lahko tudi odgovorili, nato pa vas bo sodišče z zahtevkom napotilo na pravdo, kjer boste vlagali tožbo.
Zadosten dokaz je račun za opravljene storitve in izpis, da račun ni bil plačan.

S spoštovanjem!

Odvetniška družba Koprivšek o.p., d.o.o. Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana info@koprivsek-op.com http://www.koprivsek-op.com Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem. Za konkretnejši odgovor je potreben oseben posvet in vpogled v dokumentacijo v odvetniški pisarni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close