Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek izvoz prometa iz NLB Proklik v excel

izvoz prometa iz NLB Proklik v excel

Za službo pripravljam poročilo in ne znam izvoziti podatkov o prometu v zadnjem mesecu v excel. Podatkov je ful veliko in ni šans, da jih grem vnašat, ker nimam časa. Po drugi strani že eno uro zgubljam čas in iščem način, kako bi jih potegnila v excel…. gotovo je kje kdo, ki to dnevno počne???
Izvažam iz NLB Proklik…

http://help.e-racuni.com/WikiDoc/WikiPage?action=reload&page=Banka+Uvoz+Izpiskov+NLB+Proklik&lang=Slovene

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Meni to sranje od proklika ne izpise prejemnikov po nazivu. Halcom ne ve,kaj je narobe…

Ne gre! Izvoziti moram podatke za celo leto in vse prilive ali odlive posortirati po določeni aktivnosti. Na NLB mi ne znajo pomagati, nihče od dežurnih tega ne obvlada.

Gres v izpiske, ne v promet, oznacis vse izpiske, in spodaj izberes izvozi.
Zadeva se ti izvozi v txt obliko
Skopiras x excel in spremenis podatke v tabelo.

Zal so s prehodom na sepa tole mocno pokvarili, ampak jaz delam tako in trenutno ne najdem boljse resitve.

OK, to sem naredila, vendar v excelu ne znam spremeniti v tabelo. Označim vse, kliknem Tabele in potem imam vse podatke v enem stolpcu… mah, noro, že cel dan sem zabila s tem!

najbrž je prepozno, ampak v meniju podatki imaš funkcijo pretvori podatke v tabelo

Če bo še kdo tole rabil je rešitev taka:

1. klikneš na “parametri razširjenega izvoza” – nastaviš ločnik med podatki TAB, po potrebi še odznačiš stvari ki jih ne potrebuješ in klikneš shrani

2. klikneš “razširjen izvoz”

3. txt fajl enostavno povlečeš v xcel

Hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close