izvoz priponk iz outlooka
kako, če se sploh da, bi izvozila priponke od maila v nek drug program (excel??). imam cca. 200 priponk, ki jih moram na roke prepisat in bi jih rada sprintala v neki pregledni obliki. ne bi rada printala vsake priponke posebej, ker je škoda papirja (gre za 3 vrstice pri vsaki priponki).
thx:)
lp,
zala
p.s.: prejšnji post ni prijel, zato pošiljam novega (če se slučajno podvaja)
Poglej Zala, enkrat govoriš o priponkag, drugič o mailih, ampak še vedno ne vem, kje imaš te zapise.
Pomembno je zato ker, če so ti podatki v priponki, ki je pripeta emajlu, potem skoraj ne bo šlo drugače, kot z posebnim programom, ki ti prebere priponke in text izvozi v neko obliko.
Če pa so to navadni emajli, ki imajo v bodyju teh 7 vrstic (in niso pripete zraven v posebni priponki), potem pa lahko te maile izvoziš kar z expotrom outlooka direktno v excel.
maruška mi je poslala mail s 200 priponkami, ki so dejansko maili. Sicer sem zadevo že na roke prepisala (beri: vsakega posebi prekopirala v excel in združla) vendar mi v prihodnosti grozi še s kako podobno zadevo, tko da mal ferbcam kako bi se dalo to naredit.
aja, o makrih nimam pojma. kje bi se člouk kej nauču o teh stvareh?
Forum je zaprt za komentiranje.