izvoz iz outlook expressa – KAM?
Ravnokar sem si iz Outlook ekspressa izvozila določeno mapico sporočil. Vse lepo in prav, ampak ta ekspress me niti ne vpraša kam naj mi ta sporočila izvozi. In seveda jih zdaj nikjer ne najdem! 🙁
Se komu sanja, kam express izvaža sporočila – oz. kje se sploh določi (če se določiti da), kam naj jih izvozi?
Hvala!
LpM
hmm in klemenxxx … hja, fora je v tem, da jaz iz expressa ne bi imela nikjeder drugjeder kokr v excellu alpa v csd alpa neki txt obliki, ki jo lahk uvozim v excell oz. v nek program tako, da imam mejle nekak pošlihtane po straneh (več na eni strani).
Mam pa samo en outlook in en express, vezana na različne naslove!
Iz outlooka se da izvoziti mapico oz. sporočila iz te mapice v excell (ok, mogoče jo shraniš v csv, csd? fajl, ki ga pol potegneš v excell).
No, toisto bi jaz naredila iz expressa … da sporočila lahko berem in obdelujem v excellu, vendar mi express izvozi sporočila nekam … nekam, pa ne vem kam, ker me nikjer ne vpraša, kam naj jih izvozi, niti v kaki obliki.
V navadnem outlooku jih pa ziher ni (tako kot namigujeta vidva s hmmmmom)!
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr …. zdej ne vem, al jst ne znam brat, al mene kdo ne posluša ;-)))))
Če izvažam iz Outlook Expressa ven … me vrže v tistega čarovnika, ki vodi ves postopek: Datoteka izvozi – sporočila – izbrana sporočila (določim katero mapico želim izvoziti) in … kabum … zadeva se začne izvažati!
Kam? Pojma nimam! Ne vpraša me, kam naj izvozim, da bi določila cilj! Njente.
In kot namiguje hmmm (sori klemenxxx), v navadnem outlooku nimam nič iz expressa. Torej ta izvožen fajl blodi nekje po mojem žičevju, sam najti bi ga blo treba ;-))
Alpa sm jst spet blont (hmmm že ve zakaj!) ;-))
Hojla, bjonda!
Ne vem če nimaš ti v mislih tegale:
C:\Documents and Settings\Blond_marusa1\Local Settings\Application Data\Identities\{6Ad563a9-97a0-43BF-DC76-C00107A05335}\Microsoft\Outlook Express?
No, kje točno imaš zadevo lahko pogledaš/spremeniš v Možnostih Expressa.
Forum je zaprt za komentiranje.