Izvedela sem, da me mož me vara z znano voditeljico iz RTV
Mene ni, 16.08.2025 ob 12:57
prevarana745, 15.08.2025 ob 20:24
Izvedela sem to nekaj časa nazaj. Najprej šok zaradi varanja potem tudi zaradi te ženske kdo ona je si ne bi nikoli mislila, da je tako pokvarjena. Prijateljica mi svetuje, da pošljem anonimno na razne portale, da se kurba s poročenim. Kaj mislite? Bi ji to škodovalo za kariero, mogoče bi jo odpustili? Hočem, da se cela Slovenija zgraža nad njo.
Verjamem, da boli, škodovalo pa njima ne bo, ker večina ljudi to podpira. Poglej si primer Zuljan in Urška Klakočar Z. Vsi jima ploskajo in so na njuni strani, bolji jih k. za Anito Zuljan in njeno trpljenje. Vsi podpirajo to kar sta naredila bivši ženi. Pa ni to edini tak primer, je pa maj bolj javen trenutno. V glavnem javnost vedno ploska, ko nekdo spelje ženo ali moža nekomu. Ženo/moža, ki s tem čustveno uniči svojega zakonca pa vsi tretirajo kot svetnico/svetnika. Bor in Urška sta ljubljenčka vseh, za Anito vsem dol visi…
Nič ne boš s tem dosegla samo še hujše ti bo, ker bodo vsi na njuni strani
Ja normalno, da vsem dol visi za neko Anito. Če je vsaj malo pametna, naj bo srečna, da se je znebila osebka, katerega najbrž tudi sama ni več prenašala, ker dolgoletne zveze se ne končajo kar čez noč.
prevarana745, 16.08.2025 ob 14:49
Lepo, da vse zagovarjate to kurveštijo z RTV.. Očitno ste same enake.
Ampak prav res. Če je nekdo poročen, mu niti komplimenta ne dam, ne pa da bi ga osvajala in mu namigovala karkoli.
Vidim in slišim pa kar nekaj žensk ki se zvijajo in napenjajo pred poročenim in se nekako poskušajo kosati z njegovo ženo.
Hedvika, 16.08.2025 ob 17:43
Pa kaj se buniš, saj te ni ONA prevarala, ampak TVOJ mož. Madonca, ni čudno, tudi jaz bi te, ker očitno si žleht, maščevalna in glupa povrh.
Tebi pa razmišljanje ne gre ravno najbolje. Logika kaj je že to? Če take ženske ne bi obstajale moški ne bi imeli s kom varat. Bo šlo?
prevarana745, 16.08.2025 ob 18:01
Tebi pa razmišljanje ne gre ravno najbolje. Logika kaj je že to? Če take ženske ne bi obstajale moški ne bi imeli s kom varat. Bo šlo?
Ljubica, če bi on želel tebi zvest ostat, bi ostal. Mislim, da mu RTVjevka ni držala pištole na senci in ga prisila v seks. A, če bi te pa z navadno pijanko ali pa s prostitutko prevaral bi bilo po tvoji logiki okej? Ali pa, recimo s trgovko? Ti razčisti s tvojim možekom, on ti ni bil zvest.
Bolj te grize, ker te je prevaral z žensko, ki je karierno več dosegla kot ti, zato te tako grize.
Drugače pa take ženske (in moški), ki ljubimkajo s poročenimi so zmeraj bili, so in bodo, ne glede na to, če jo boš javno razkrila.
Če jo boš, bo raja imela nekaj momentov zabavo, mogoče bo celo kakšna prevarana sočustvovala s teboj, dedci bodo ocenjevali kako fu*abilna je ta RTVjevka, nato pa bo šlo v pozabo. Le skupni prijatelji se ti bodo za hrbtom smejali. Pa veš zakaj?
t norija nima smisla.. reši se varalice pa si rešena dveh muh na en mah.. tkole pa samo sebe noro delaš, ko noriš zaradi babe, ki jo je seksal.. boš kot ena mona, ki jo je prevaral s sodelavko pa zaplodil od takrat je našpičena tako do moških kot žensk in se igračka z moškimi, da se jim maščuje za dejanje bivšega in tekmuje z ženskami, da dobi točno tistega v katerega je druga zaljubljena.. lej, ne maži si rok, spusti od sebe tistega, ki si je roke že umazal. to se ne da oprat dol, samo sebi škoduješ, ker se ti bo ali odfukalo ali boš postala bičez hujša kot ta varalica..
Mene ni, 16.08.2025 ob 13:03
prevarana745, 15.08.2025 ob 20:35
Sploh zato bi morala to javnost zvedet, ker je ona novinarka in stalno nekaj moralizira in se dela eno svetnico, naj vidijo ljudje kakšna kača strupenjača je to.
Prevarana, ne sanjaj. Urško imajo vsi za svetnico odkar se je razvedelo, da je razdrla družino. Nihče je ne obsoja, vsi so na njeni strani
hahaha… ona je RAZDRLA družino? Pa koliko si ti staro, naivno bitje? Oz v katerem stoletju živiš? Par stoletij su zgrešilo, če še vedno meniš, da so za vse krive ženske, ki jih je treba zakuriti na grmadi, nebogljeni ubožčki moški pa so angelčki na dveh nogah s svetniškim sijem…
Anonimno552, 16.08.2025 ob 22:23
hahaha… ona je RAZDRLA družino? Pa koliko si ti staro, naivno bitje? Oz v katerem stoletju živiš? Par stoletij su zgrešilo, če še vedno meniš, da so za vse krive ženske, ki jih je treba zakuriti na grmadi, nebogljeni ubožčki moški pa so angelčki na dveh nogah s svetniškim sijem…
Ženske so vsega krive, ker če jih ne bi bilo, moški ne bi varali.
Anonimno 2128, 16.08.2025 ob 20:36
Povej njeno ime
Lahko ti povem, da je ženska ultra hinavka, ker se v oddaji dela svetnico sama pa je največja prevarantka in manipulatorka. Samo to povem pa bo jasno vse, da sem zasumila, ko sem najdla položnice za lizing za avto potem veš kakšna pokvarjenka je, da trga od ust mojim otrokom, da se ona lahko vozi v novem avtu. Pa še nekaj bom razkrinkala, ker je ona levičarka moj mož pa je član ene desne stranke, ni nič v politiki ampak je podjetnik. Ampak se bo razvedelo kako se levičarka goni z desnim jo bodo njeni rdeči takoj razrešili s položaja.
prevarana745, 15.08.2025 ob 20:44
cazimi, 15.08.2025 ob 20:37
Najboljše maščevanje je, da ga načevljaš in njej kači prepustiš takega luzerja, ti pa živiš srečno in polno življenje dalje in pozabiš, da je sploh obstajal. Verjemi.
Ne gre to tako lahko kot si ti misliš. Imava dva otroka, hišo, kredite, skupne prijatelje, veš kaj vse to za sa sabo potegne. Poleg tega je prisegel, da nima več nič z njo, da ga je zapeljala in ga non stop klicarila in se mu ponujala, midva sva pa ravno takrat imela določene probleme in ona ga je ujela v pravem momentu. Ne bo se več ponovilo. Saj ga imam na hladnem brez skrbi, bo še nekaj časa plačeval za ta svoj greh. Kaj pa ona? Se bo še naprej delala kako je oh in sploh v javnosti? Pa na FB nekaj glumi in ji folk lajka in daje srčke. Ne morem tega prenašat, da ljudje ne vejo, da je to sam fasada, v resnici je pa ena kurvešta. Sam kako naj to izvedem, da bo anonimno, kam naj pošljem informacije o njej?
Ko je hči ene take javno pisala, jima je odprla vrata za gru gru…. Posledice? Ji je krona padla? Jo je kdo nabrcal? Ne, glup narod ploska, da sta lep par. Hjaj, ti kar piši. Boš hitro resevala vse našteto…. Kredite, otroke, boš na hladnem, …
prevarana745, 15.08.2025 ob 21:29
Cena, 15.08.2025 ob 21:24
Torej zaradi imidža se ne boš ločila. Ker “imata dva otroka, hišo, kredite, skupne prijatelje”.
To je pogosto mišljenje pri ženskah (in moških).
Presodi, koliko se ceniš. Življenje imaš samo eno.
Halo? Zdaj ni stvar v tem kako bom jaz reševala svoj zakon, ampak kako razkrinkat to packo pokvarjeno, ki se v javnosti dela fino, skrivaj pa krade poročene moške. Kako ona sploh lahko javno celi Sloveniji pametuje o raznih nepravilnostih in goljufijah, če je pa sama taka? A mi lahko kdo to razloži? Če bi njeni nadrejeni izvedeli, kaj počne ali bi jo odpustili? V normalni državi bi to bilo tako, kaj pa pri nas?
Zakaj si tako prepričana, da je kriva samo ona (voditeljica)?
Zakaj bi morala samo ona pokasirat tvoje maščevanje?
Zaradi določenih ugodnosti ne načevljaš svoje tipa? Saj je tudi on varalica
Forum je zaprt za komentiranje.