Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Iztok Mlakar – koncert

Iztok Mlakar – koncert

Ali mogoče kdo ve, kako bi lahko prišla do vstopnic za koncert Iztoka Mlakarja? Slišala sem, da igra za manjše skupine (30-50) ljudi, zaprte družbe in da je do vstopnic (brez zvez) (skoraj) nemogoče priti. Na našem koncu mislim da še ni nastopal. Vstopnico bi rada podarila njegovemu velikemu oboževalcu in bi bila hvaležna za vsak namig (kraj in cena nista pomembna)… Hvala in lep pozdrav.

Tudi sama sem poskušala, pa sem obupala. Res je kot praviš. Iztok ne nastopa na javnih zadevah.

Tudi sama si želim na njegov koncert. Tudi meni ni važna cena.

Iztok Mlakar je stalni član novogoriškega gledališča , v začetku meseca telefoniraš na blagajno, vprašaš, če je tisti mesec kaka njegova predstava in naročiš karte po povzetju.

Je treba sicer it v NG, ampak se splača.

Ni povsem za obupat. Pred nekaj leti je nastopal v MGL, na malem odru, in imel tam samostojne koncerte… Bili so pa res fenomenalni.

Tako je.
Le da se na eno ime ne da kupit več kot 2 vstopnici. In to seveda osebno.

Jaz sem bila pred dobrim mesecem na njegovem koncertu v kulturnem domu Mengeš. Nisem vedela, da sem taka srečnica in da je karte tako težko dobiti. Na dan koncerta sem poklicala na blagajno in so mi karte prijazno rezervirali. Koncert je bil enkraten.

New Report

Close