iztek pogodbe za določen čas, bolniška, nova zaposlitev, dopust in regres
Pozdravljeni,
Malo še pa mi poteče pogodba za določen čas in sem zaradi nosečnosti v bolniškem staležu že več kot 30 dni, in se mi zdaj obeta nova zaposlitev takoj kak mi poteče ta pogodba, vendar bom verjetno do porodniške v bolniškem staležu.
Zanima me, ali se mi prekine bolniški stalež in ga začnem ponovno od začetka, ko se bom na novo takoj zaposlila drugje oziroma ali mi bolniški stalež teče neprekinjeno dalje. Ali kaj to vpliva na zdravniško komisijo, ki odloča o bolniškem staležu, da mi zdaj poteče pogodba in da bom dobila drugo službo.
Dalje me zanima, ali če bom še naprej neprekinjeno v bolniškem staležu ali bo imel nov delodajalec z menoj kakšne stroške glede bolniške, plače,…predvidevam da bom dobila plačo.
Zdaj pa me še zanima glede dopusta in regresa, glede na to, da sem imela podaljašno pogodbo za pol leta, delala sem pa pri njih 4 leta, vsako leto so mi podaljševali, ali sem upravičena do regresa in kaj pa dopust, ki ga nisem izkoristila zaradi bolniške ali mi ga bodo izplačali oziroma ali lahko kar pozabim na njega. Da pa še omenim, delala sem v javni upravi, zdaj pa grem v gospodarstvo tudi bom imela pogodbo za določen čas.
Upam, da sem napisala razumljivo kaj me zanima,
hvala za odgovor
lp
Forum je zaprt za komentiranje.