Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek izselitev

izselitev

Pozdravljeni,

glede na to da mi mož grozi, da me bo izselil, kljub temu, da sem do 1/2 lastnica stanovanja tudi jaz me zanima, kaj je potrebno narediti, če bi res prišla enkrat domov in bi imela zaklenjena vrata? Ali je to možno? Hvala za odgovore.

ti izseli njega in ga prehiti pri zamenjavi ključavnice

Samo tega ne, da bi zamenjala ključavnico. Te lahko toži. Za motenje posesti. Počakaj, da on naredi prvi korak, potem pa “udri” po njem.

Pri nas smo mel podobno situacijo, ko je stranko mož z otroki postavu na cesto (zamenjal ključavnice)…počakaj, da stori prvi korak (nikakor ti ne naredi kej neumnega), nato poišči odvetniško pomoč.

In kakšni postopki sledijo naprej? A je takrat potrebno poklicati policijo?
Zdi se mi prav grozno predvsem pa žalostno, v življenju si nisem mislila, da se bom morala ukvarjati še s takimi stvarmi. In hvala za nasvete.

Isti trenutek ko dobiš zaklenjena vrata pokliči policijo!!! Sicer boš težko dokazala da te je on izselil! Rabiš zapisnik v nasprotnem primeru bo lahko trdil da si se sama odselila.
To ti povem iz izkušenj.
Potem pa odvetnika in sodišče….pa ne popusti mu v ničemer…na začetku boš sicer hotela samo da je čimprej konec…ampak zakaj bi on užival v tistem a kar si tudi ti garala.

Predvsem ne smeš zamuditi 30 dnevnega roka. Če te izseli in zamenja ključavnico in ti s tem onemogoči vstop v stanovanje, moraš v 30 dneh vložiti tožbo za motenje posesti. Za ves čas, ko ne boš stanovala v stanovanju, ti je (bo) dolžan plačati uporabnino, skupaj z zamudnimi obrestmi če bo zamudil. Ne bo se kar tako izmazal.

Se pravi, če si mi to res zgodi in ostanem zunaj, koliko časa pa potem traja, da se lahko vrnem v stanovanje? A tudi če pride policija, ne morem iti noter?
Hvala tudi za vse odgovore.

hitro v ločitveni postopek pa izterjat polovico stanovanja + izterjat mastno preživnino za otroke! kakor pravi kitty: ne popuščaj mu v ničemer, moški znajo biti pravi psi, dokaži mu, da naš bit ti še hujša psica…

Res carska izjava.

Zob za zob, ane?

what goes around, comes around.

lp,

-- our body is light; we are immortal. our body is love; we are eternal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close