Izraelski židovski vplivnež pravi, da ISIS ni treba uničit??
ŽIDI IZRAELCI USMERJAJO MIGRACIJO DIREKT V EVROPO, EVROPEJCI SE PREBUJAMO! http://englishnews.org/european-news/the-jewish-war-on-nordic-sweden.html
Ja pa naj Evropa že zapre meje ne da spušča gor vse kar leze in gre. Mi imamo samo blesave politike in trapaste aktiviste, ki nabijajo slabo vest vsakemu človeku. To je problem Evrope. Trapasti politiki, ki jim je vseeno za Evropo važno, da imajo oni polno in debelo rit in še njihovi potomci. Izraelska politika ima vsaj svoj narod rad. Ne pa pri nas najraje bi videli, da bi vsi pockrali.
A si ti jugović? Slovenci namreč zapišemo “bruham ob spoznanju” (“Bruha mi se” pa zapišejo jugovići.
[/quote]
Gre za enega in istega, hudo duševno motenega človeka (čudaka), ki večino postov v temo, katero je odprl, napiše kar sam. V vsakem postu obtožuje Žide in jih žali, tudi sama se sprašujem, kaj so Židje temu revežu naredili. Ampak moralo je biti nekaj res zelo hudega, da je od vsega hudega tako zbolel na psihi.
šokiralo me je do konca, 30.05.2017 ob 10:12
KOT EVROPSKEGA ČLOVEKA ME JE ŠOKIRALO TOLE.
RUSKA NOVINARKA se je pogovarjala z izraelskim židovskim tipom, rekel je, da ISIS NE BI UNIČIL, ker ISIS grozi tudi Iranu in Siriji, ŽIDOVSKI IZRAEL NAMREČ SOVRAŽI SIRIJO IN IRAN. židovski Izrael tudi napada Sirijo, že ves čas ( predvsem zaradi ozemlja, ki ga Izraelci jemljejo od sosednjih narodov, Sirija je soseda od židovskega Izraela)!
Torej on ruski novinarki pravi, da ne bi uničil ISIS, čeprav vemo, da je ISIS sovražen tudi do naših evropskih držav!?!!
ŠOKIRALO ME JE KAR JE POVEDAL. Baje ISIS nikoli ni napadel židovskega Izraela. Izraelski židovski lobi pa ima totalno oblast nad ameriškim narodom ( ob vsej vojaški sodobni opremi bi ameriški NATO že zdavnaj lahko uničil ISIS, pa ga ni).
Ali sedaj razumete umazane igre v ozadju, na račun vseh ubogih civilov, vsa ta leta?!
KLIKNITE NA ČAS 11:34 v videu kjer je židovski izraelski vplivnež povedal, da zločinski ISIS ni treba uničiti, šokiralo me je in postaja vse bolj jasno kaj se dogaja v ozadju: https://www.youtube.com/watch?v=OXHVfhYJXbM&list=TLGGiZq45CvqL-0zMDA1MjAxNw
Forum je zaprt za komentiranje.