Izrael, število težkih primerov narašča
Milijoni cepljeni s 4. odmerkom, medtem pa:
Število resnih primerov pa še naprej strmo narašča in se je povečalo s 387 v petek na 436 v soboto. Dodatni trije ljudje so na respiratorju, s čimer je skupno 96.
https://www.google.com/amp/s/m.jpost.com/health-and-wellness/coronavirus/article-692655/amp
Se bojim, da bo enako v Italiji in Avstriji čez nekaj tednov.
Mio, 16.01.2022 ob 19:49
Milijoni cepljeni s 4. odmerkom, medtem pa:
Število resnih primerov pa še naprej strmo narašča in se je povečalo s 387 v petek na 436 v soboto. Dodatni trije ljudje so na respiratorju, s čimer je skupno 96.
https://www.google.com/amp/s/m.jpost.com/health-and-wellness/coronavirus/article-692655/amp
Se bojim, da bo enako v Italiji in Avstriji čez nekaj tednov.
Pa ja ne..
CrazY FroG ?, 16.01.2022 ob 19:56
Pa ja ne..
Pa jaz ne razumem. A strokovnjaki v Avstriji nič ne berejo kakšni so učinki najbolj precepljenih držav? Če vidiš da nekaj škoduje, zakaj bi se boleče učil na svojih primerih?
Pa tudi našim ne bi škodilo prebrat kakšnih tujih študij visoko precepljenih držav.
Ne razumem Avstrijske prisile!
Cepljenim so z novimi odmerki kot kaže poškodovali imunski sistem. Na to so opozarjali številni strokovnjaki. Ne gugl doktorji, resnični strokovnjaki. Ampak politiki bolj vedo kako je prav zdraviti kot stroka. Kupiš take, ki bodo ubogali in vsiljuješ svojo politično metodo zdravljenja 🙁
Žal mi je za vse te ljudi.
Ne vem točno, 16.01.2022 ob 20:06
Pa jaz ne razumem. A strokovnjaki v Avstriji nič ne berejo kakšni so učinki najbolj precepljenih držav? Če vidiš da nekaj škoduje, zakaj bi se boleče učil na svojih primerih?
Pa tudi našim ne bi škodilo prebrat kakšnih tujih študij visoko precepljenih držav.
Ne razumem Avstrijske prisile!
Avstrija je rojstna država Adolfa Hitlerja.
nride, 16.01.2022 ob 22:05
Cepljenim so z novimi odmerki kot kaže poškodovali imunski sistem. Na to so opozarjali številni strokovnjaki. Ne gugl doktorji, resnični strokovnjaki. Ampak politiki bolj vedo kako je prav zdraviti kot stroka. Kupiš take, ki bodo ubogali in vsiljuješ svojo politično metodo zdravljenja 🙁
Žal mi je za vse te ljudi.
pa saj je vsakemu kolikortoliko pametnemu “laiku” jasno, da če v telo dobiš v tako kratkem časovnem oknu tolikokrat eno in isto cepivo, ki je narejeno tako, da cilja na imunski sistem, da ga slejkoprej “skuri”.
pri devetih milijonih prebivalcev imajo manj kot 100 ljudi na respiratorju?
kar pomeni, da bi pri nas, če preslikamo na naše razmere imeli 100 resno obolelih in 21 na respiratorju.
pa imamo 566 hospitaliziranih in 156 v intenzivni negi
hmmm nekak se mi dozdeva, da imajo malo boljše stanje, kot pa mi
čekdisout, 17.01.2022 ob 10:19
pri devetih milijonih prebivalcev imajo manj kot 100 ljudi na respiratorju?
kar pomeni, da bi pri nas, če preslikamo na naše razmere imeli 100 resno obolelih in 21 na respiratorju.
pa imamo 566 hospitaliziranih in 156 v intenzivni negi
hmmm nekak se mi dozdeva, da imajo malo boljše stanje, kot pa mi
Cifra na intenzivni je že 306 – se je več kot potrojila od teh podatkov. Krivulja je strmo usmerjena navzgor. Še vztrajaš pri svojem?
V bolnišnicah imajo dejansko hudo krizo. Tale novička je stara en dan. Dramatično povečanje bolnikov, obolelih s covidom in gripo.
A number of medical centers in Israel are reporting unusually high occupancy in several departments due to the dramatic rise in the number of hospitalized COVID and flu patients, as well as staff shortages caused by mandatory isolation for medical workers exposed to COVID or who have tested positive for the virus.
oghišs, 17.01.2022 ob 11:12
Cifra na intenzivni je že 306 – se je več kot potrojila od teh podatkov. Krivulja je strmo usmerjena navzgor. Še vztrajaš pri svojem?
V bolnišnicah imajo dejansko hudo krizo. Tale novička je stara en dan. Dramatično povečanje bolnikov, obolelih s covidom in gripo.
A number of medical centers in Israel are reporting unusually high occupancy in several departments due to the dramatic rise in the number of hospitalized COVID and flu patients, as well as staff shortages caused by mandatory isolation for medical workers exposed to COVID or who have tested positive for the virus.
in ne beležijo nobenega porasta smrtnosti. le kako, pri tako dramatičnem stanju?
in ne beležijo nobenega porasta smrtnosti. le kako, pri tako dramatičnem stanju?
Zato ker se je bacil izpel, zdaj je najbrž manj nevaren od navadne gripe. Zato tudi ne gledajo več št hopsitalizacij, zdaj so problem okužbe, pa izostanek z dela, še sami ne vejo kaj bi se spomnili, da bi vlekli plandemijo naprej. Če bi bilo okužb malo in veliko smrti, bi pa na to šli. Obnašajo se kot obupani zavarovalniški agent, ki ti hoče na vsak način prodat svoj škart.
Problem je tako ozko gledanje! O, število primerov upada. O smrtnost upada. O lej imajo manj smrtnih žrtev kot mi. Ker ne upošteva še mnogih faktorjev, ki so v igri! Od manipulativnih prispevkov medijev do zataškanih stranskih do problematičnosti nenehnih busterjev!
In tudi ne zna nič poguglati na to temo!
Evo ti dr, maksimalno naklonjenega pecivom, delal tudi raziskavo o učinkovitosti v Izraelu nad 60 let:
Evoti kaj zdej piše, beri malo!
madona ta ozkost, 17.01.2022 ob 13:46
Problem je tako ozko gledanje! O, število primerov upada. O smrtnost upada. O lej imajo manj smrtnih žrtev kot mi. Ker ne upošteva še mnogih faktorjev, ki so v igri! Od manipulativnih prispevkov medijev do zataškanih stranskih do problematičnosti nenehnih busterjev!
In tudi ne zna nič poguglati na to temo!
Evo ti dr, maksimalno naklonjenega pecivom, delal tudi raziskavo o učinkovitosti v Izraelu nad 60 let:
Evoti kaj zdej piše, beri malo!
za “čekdisout” in blodnje o “boljšem stanju”.
Desperadodajka, 17.01.2022 ob 13:14
Smrtnosti ni, ker necepljenih skoraj ni, primeri težjega poteka bolezni pa naraščajo, ker je še veliko necepljenih.
35 % je necepljenih, med težjimi poteki pa je vsaj toliko cepljenih kot necepljenih. S tem da za necepljene veljajo vsi, ki nimajo treh doz. In večina ncepljenih na intenzivnih enotah je starejših od 60 let, kar še enkrat priča o nesmiselnosti cepljenja mlajših.
According to Health Ministry data, 125 of the patients in serious condition are not vaccinated at all and 32 did not receive a booster shot or are otherwise not considered fully vaccinated.
Gre za državo, ki je dejansko bolana. Za april napovedujejo cepljenje DOJENČKOV!!!!!!!!! Pfizer gre prek trupel!
Forum je zaprt za komentiranje.