Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem izračun zavarovanja in cestnine-prosim nujno

izračun zavarovanja in cestnine-prosim nujno

Lepo pozdravljeni.

Prosim,če mi lahko kdo napiše link ali izračun koliko približno znašajo stroški zavarovanja oz. način kako to izračunaš, če je zadeva sledeča:

kupim npr. rabljen avto, ki ima potek registracije 8.4.2009, avto – 1.6i, 66 kW/ 90KM, 1598 ccm.

Kako izračunam koliko znaša razlika, ki jo moram plačati jaz kot nov lastnik torej do aprila, ko je tehnični pregled in registracija za naslednje obdobje. Izračun cestnine oz. cestnega davka ni problem izračunat, me pa zanima za zavarovanje avtomobila in AO-plus. Rada bi namreč dobila podatek stroška, ki ga imam še poleg nakupa avtomobila v tem trenutku.

Najlepša hvala za pomoč in lep pozdrav.

Prilagam link, na katerem si lahko izračunaš sama. Odvisno od zavarovalnice te bo samo zavarovanje, če nimaš nobenega bonusa, z AO plus prišlo tam okoli 130 evrov.
Splača se ti poklicat agenta; če imaš zavarovano tudi stanovanje ali sklenjeno še kako drugo zavarovanje, dobiš pri avtu popust.

Še obljubljeni link:

http://www.amzs.si/?podrocje=5

Metulka, hvala, to si mi zračunala to razliko ne, do aprila, ki bi jo jaz kot lastnik tega rabljenega avta plačala ne, če prav razumem.
Hvala, rabla sem okvirno strošek.

Hvala in lp

Tako je, za cca 3 mesece. Če bo avto ostal registriran, je to to, sicer bo še nekaj dodatnih stroškov s tablicami in cestnino (ampak predvidevam, da ti tablice ostanejo?).

New Report

Close