izpoved v pijanem stanju
Imam en, za vas najbrž problemček zame pa kar problem in sicer je na stvari tako.
Na zadnji zabavi smo vsi pregloboko pogledali v kozarec. Posledično se jaz določenih
stvari iz tistega večera ne spominjam. So mi pa povedali, da bi naj izpovedovala ljubezen oz.
karkoli že osebi do katere tega ne čutim!! Je pa na zabavi bil prisoten človek, do
katerega pa dejansko gojim čustva…
Zato mi je celotna zadeva nesmiselna, nič mi ni jasno!? Je pa tudi res, da osebe, ki so mi povedale
za mojo izpoved niso najbolj verodostojni viri… Je sploh možno, da me je alkohol tako “odpeljal”?
Človek je sposoben marsičesa že brez prisotnosti alkohola. :)) Alkohol navadno spusti tisto (miselno) zavoro, ki nas sicer ves čas bremza pri določenih “občutkih”. Ja, je možno.
Seveda da je možno, da te je odpeljalo, še posebej če se nič ne spomniš… saj zato pa pravijo: “baba pijana rit prodana” :))))[/quote]A naj sedaj kupi še test za nosečnost ali kaj…..?
Še ta strošek 😉
Mislim, da so se te malo privoščili, ko so videli, da si “obnemogla” in te sedaj farbajo kaj vse si počela, čeprav tudi to ne bi bilo čisto nemogoče kar si opisala…. 😉
Saj večino stvari se spomnim, samo ko pride do nekih določenih dogodkov imam popolno temo.
Ravno zato mi je čudno, da se ne spomnim ravno tako pomembnih stvari, ostalo pa… Najbrž me res malo “farbajo” ker običajno imam tudi v pijanem stanju neke zavore, oziroma poznam svoje meje…
Je pa res, da sem najbrž pustila vtis, ki ga kar tako ne bom mogla popraviti… :/
Po moje tudi ni, če je res samo ene 3 x na leto 🙂 samo hudič je, ko takrat govorimo tisto, kar sicer ne bi.:)[/quote]
Že samo enkrat pijano, je preveč pijano. Mogoče je avtorica izpovedovala ljubezen napačnemu moškemu zaradi maščevanja drugi osebi – tistemu moškemu, ki ji je resnično všeč, pa je pač to storila na zabavi. Mogoče gre za moška, ki sta si na nek način blizu, pa je hotela pri sanjskem moškem vzbuditi ljubosumje ali pa se, kot je že prej navedeno, maščevati, ker ji ne posveča dovolj pozornosti. Opogumila pa se je, ko je že malo pogledala v kozarec. Nihče ne izpoveduje ljubezen kar tako za brezveze.
Po moje tudi ni, če je res samo ene 3 x na leto 🙂 samo hudič je, ko takrat govorimo tisto, kar sicer ne bi.:)[/quote]
Že samo enkrat pijano, je preveč pijano. Mogoče je avtorica izpovedovala ljubezen napačnemu moškemu zaradi maščevanja drugi osebi – tistemu moškemu, ki ji je resnično všeč, pa je pač to storila na zabavi. Mogoče gre za moška, ki sta si na nek način blizu, pa je hotela pri sanjskem moškem vzbuditi ljubosumje ali pa se, kot je že prej navedeno, maščevati, ker ji ne posveča dovolj pozornosti. Opogumila pa se je, ko je že malo pogledala v kozarec. Nihče ne izpoveduje ljubezen kar tako za brezveze.[/quote]
Eh, antilopa… enkrat ni nobenkrat.:) Zakaj je pa avtorica izpovedovala ljubezen “napačnemu” moškemu pa ona najboljše sama ve. Čisto možno, da zaradi tega, kar si napisala. 🙂
Že samo enkrat pijano, je preveč pijano. Mogoče je avtorica izpovedovala ljubezen napačnemu moškemu zaradi maščevanja drugi osebi – tistemu moškemu, ki ji je resnično všeč, pa je pač to storila na zabavi. Mogoče gre za moška, ki sta si na nek način blizu, pa je hotela pri sanjskem moškem vzbuditi ljubosumje ali pa se, kot je že prej navedeno, maščevati, ker ji ne posveča dovolj pozornosti. Opogumila pa se je, ko je že malo pogledala v kozarec. Nihče ne izpoveduje ljubezen kar tako za brezveze.[/quote]
Eh, antilopa… enkrat ni nobenkrat.:) Zakaj je pa avtorica izpovedovala ljubezen “napačnemu” moškemu pa ona najboljše sama ve. Čisto možno, da zaradi tega, kar si napisala. :)[/quote]
Bibita, meni je v tej zgodbi nekaj “mutno”. :))
Japkica, zoro se strinjam z vama… Problem je samo, ker ne vem ali je to sploh res ali pa so si me malo “privoščili” ko so videli, da imam določene luknje v spominu… Razen tega mi je čudno zakaj bi izpovedovala ljubezen človeku, do katerega tega ne čutim?? Pravijo “in vino veritas” oz. pijanec govori kar trezen misli, ampak jaz tega ne mislim?!
Sicer se mi je že kdaj zgodilo, da sem drugi dan imela t.i. “luknje” v spominu ampak nisem nikdar niti pijana počela česa neprimernega, neke meje sem vedno imela… Zato sem šokirana sama nad sabo! :/
Naj bi pa ta človek, ki sem se mu izpovedovala nekaj čutil do mene… Zato je iz vsega tega nastal en OGROMEN problem in zmešnjava…
Greš do njega in ga vprašaš, če si mu res v pijanem stanju izpovedala ljubezen, ker se nič ne spomniš. Sicer je pri tebi veliko “naj bi”, “naj bi” izpovedala ljubezen, “naj bi” nekaj čutil do tebe. Ne pošiljaj mu mešanih signalov, temveč razišči, če si mu res všeč in mu pač povej, da ne gojiš enakih čustev. Razen, če kalkuliraš in taktiziraš zaradi tistega drugega, ki ti pa je všeč.
Pozdravljeni dragi, moje ime je Nicole Malachowski, jaz sem samohranilka, tukaj iščem moško podjetje, to je moj e-poštni naslov (nicolemalachowskinicole@gmail.com), lahko me kontaktirate preko mojega naslova ali pa spustite svoj e-poštni naslov, tako da Bolje se lahko pogovarjamo z mojimi fotografijami
Forum je zaprt za komentiranje.