Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Izpit ZUP na IJU, V.stopnja

Izpit ZUP na IJU, V.stopnja

Hvala za izčrpno poročilo :).

Bi mi lahko poslala plonke? 😉

No, meni pa to vprašanja ni čisto jasno:

kaj mora vsebovati obrazložitev odločbe in kakšne so posledice, če je obrazložitev nepopolna?

Kaj mora vsebovati obrazložitev, mi je jasno. Kakšne so pa posledice, mogoče možnost tožbe?

Tudi meni je bilo to vprašanje čudno. Jaz sem napisala, da se stranka lahko pritoži.
Kdaj imaš ustni izpit? Jaz ob 9h, pri Pličaniču.

Ja, isto sem jaz napisala.
Ustno imam tudi ob 9h, ampak pri uni ženski, saj sploh ne vem kako ji je ime :((

ps: za Pličaniča in Viranta je kar znano, da nista zoprna, upam, da tudi ga. ne bo preveč zahtevna :))

Ja sem videla, da je kr ena teta tam. Saj bova naredili :).

Ma ja, itak, če ne prvič, pa drugič :((
Sem malo prečekirala, na strani IJU je v komisiji tudi Viktorija Vazzaz in mislim da je ta napisana. Sem zasledila tudi Viktorija Vazzaz Pličanič, zgleda, da sta v “žlahti” :))

Ženička, zihr. Če je tako skulirana kot on, bo šlo. Ampak morava vsaj malo usta odpreti ;).

Dekleti, kako sta opravili z ZUP-kom?

Evo, je uspelo :)))). Madonca, tale Pličanič je pa kar zahteven izpraševalec. Si moral res pokazati vsaj nekaj znanja.
Virant je vsake toliko časa kandidate vprašal, katero izobrazbo imajo in izpit je bil opravljen.

Super!!!! Čestitke!!! Ja, Senko bil firbčen, pa hotu vse vedet 😉 Virant je pa itak faca! Mene tud vprašat takrat, katero šolo imam narejeno.

Evo, da se tudi jaz pohvalim. Ga. Vazzaz je bila zelo prijazna in je tudi zelo simpatična ženska. Sem bla pridna, pisni del je bil za 9. Pri ustnem pa sploh ni bilo problema.
1. vprašanje: vročitev
2. vprašanje: pouk o pravnem sredstvu
ampak samo na kratko naštet. Vsega skupaj za 2 minuti.

Je pa taka izmenjava mnenj na forumih zelo koristna. Malo ti dvigne moralo, sploh če ne veš, kaj lahko pričakuješ. Zato še enkrat hvala za vse informacije.

Good job girls! Mission accomplished -:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close