Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek izpit-zagovor

izpit-zagovor

Sem študentka prvega letnik..Zdaj sem naredila prvi izpit(-6) pa ga moram zagovarjat..In nimam blage veze..Ja, jutri ga imam vem da sem ga nekaj zmešala pri nalogah..Kaj menite vi,a me bo profesor vprašal ravno tisto stvar katero na izpitu nisem znala rešit?????

joj, alex, kakšne bedarije sprašuješ! kako pa naj to kdor koli ve? a ti odgovorim? ne, ne bo te tega vprašal, zato se ti tega ni treba učiti. in če temu verjameš….

Ponavadi sprašujejo tisto, kar si zamutil ali pa do polovice rešil. Ampak ne vem čemu panika? Redko dobiš priliko, da prideš na zagovor. Pri nas so te vrgli pa basta. Če približno veš kaj si delala narobe, pokliči koga, ki je izpit naredil, pa ti naj razloži. Veliko sreče.

Hvala,koka.
Na kateri fax hodiš?

Koka je že zdavnaj diplomirala. Sicer se nekaj trudi na podiplomcu, ampak je tolk zarustala, da se s tem, kako hodi na fax raje ne hvali naokrog.

Koka: ocitno si res ze zdavnja diplomirala, ker sedaj je drugace. Na zagovor gres le, ce si opravil pozitivno pisni del. Zagovor (ustni del) je del izpita…

Sophie to je odvisno o sistema faxa. Na mojem ni ustnih izpitov. So sami pisni, na ustni zagovor te pokliče profesor, če si med oceno (lahko si med 5-6, ali 6-7; odvisno).

Lep pozdrav

Pri nas je vedno tako, da te vpraša točno tisto, kar na pisnem delu nisi znal! Tako, da pomisli, kjer si ga najbolj lomila preberi si to snov in pojdi samozavestno na izpit.

Sophie, na vsakem faksu je drugace, pa se vsak profesor ma svoj sistem. Poleg tega sploh ne vemo, kam ALEX hodi.

Zagovor bom imela a pravi fakulteti.

Žal se ne spoznam kakšen sistem imajo tam.
Vso srečo

Mogoce se javi kdo s pravne.

najverjetneje res…ponavad vprašajo prav tisto kar ti ni najboljš šlo…a si nisi zapomnila kaj in česa nisi znala?
No poskusi pobrskat mal po spominu…pa si fejst tisto poglej…pa vso srečo:-))

LP Esy

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close