Izpit za nepremičninskega posrednika
A si že naredila izpit in kje? A se lahko oglasiš, prosim, na
senkazavcer@gmail.com
Zdravo! marca 2011 sem opravil izpit za posrednika nepremičnin, če kdo potrebuje komplet literaturo z vprašanji za ugodno ceno naj mi javi na vrabec5@hotmail.com. lep pozdrav
Zdravo, aprila sem na Ptuju opravila licenco za nepremičninskega posrednika. Prodam literaturo z vprasanji in odgovori. Piši na ribica123@gmail.com. Lep pozdrav, Andreja
Pozdravljeni,
oktobra 2012 sem opravila izpit iz neprmemičninskega posredovanja in sem pripravljena svojo literaturo prodati po ugodni ceni. Če se najde kakšen zainteresiran, mi naj piše na moj mail:
nepremicninskaposrednica@gmail.com
lp
kupim gradivo nepremičninski posrednik
kontakt email:
Pozdravljeni,
To je seznaniti širšo javnost, da je gospa Esther Veritas, zasebni posojilodajalec posojilo odprla finančno priložnost za vsakogar, ki potrebuje kakršne koli finančne pomoči. Bomo dali ven posojilo v višini 2% obrestni meri za posameznike, podjetja in družbe, v skladu s sistemom jasni in razumljivi obliki in stanju. pišite nam je danes po e-pošti na: (estherveritas@live.co.uk)
Ciao,
Posredujem informacijo,
da CPU, predvidoma 15. julija 2014
razpisuje izredni rok za nepremičninskega posrednika.
Prijave so mogoče na tatjana.kert@cpu.si, do ponedeljka 23.6.2014, povejte naprej
Tatjana Kert, vodja projektov
GOSPODARSKA ZBORNICA SLOVENIJE
CENTER ZA POSLOVNO USPOSABLJANJE
Kardeljeva ploščad 27a, 1000 Ljubljana, SLOVENIJA
tel: + 386 1 5897 671
fax: + 386 1 5655 920
e-mail: tatjana.kert@cpu.si
Na voljo imam popolnoma novo komplet gradivo iz CPU-ja za “posodit”. Osebni prevzem v Lj.
Za več info pišite mi na: belabolha@gmail.com
Lp, Katja
Pozdravljeni vsi, ki vas zanima poklic nepremičininskega posrednika.
Sam sem pred kratkim opravil izpit brez udeležbe na predavanju. Na izpit sem se pripravil samostojno s pomočjo gradiva za pripravo na izpit, ravno tako razpolagam s skripto z odgovori na vsa možna vprašanja na izpitu.
Cena predavanja sicer znaša od 700 EUR dalje, vendar se je možno brez večjih težav samostojno pripraviti na izpit. In zato, če je kdo zainteresiran, prodam sledeče:
Za 50 EUR vso originalno gradivo:
1. DEL – UVOD
2. DEL – OSNOVE, STVARNOPRAVNA RAZMERJA
3. DEL – OBLIGACIJSKA RAZNERJA
4. DEL – POODBE V PROMETU Z NEPREMIČNINAMI
5. DEL – ZEMLJIŠKA KNJIGA
6. DEL – NOTARSKE LISTINE
7. DEL – STANOVANJSKA RAZMERJA
8. DEL – NEPREMIČNINSKO POSREDOVANJE
9. DEL – DAVČNA UREDITEV
10. DEL – OSNOVE EKONOMIKE NEPREMIČNINSKEGA TRGA
11. DEL – OSNOVE INVESTIRANJA IN FINANCIRANJA
12. DEL – PROSTORSKO NAČRTOVANJE IN GRADITEV OBJEKTOV
13. DEL – EVIDENTIRANJE NEPREMIČNIN
14. DEL – OGLAŠEVANJE NEPREMIČINI, POSLOVNA KOMUNIKACIJA
Za dodatnih 30 EUR pa še skripto z odgovori na vsa vprašanja za izpit nepremičininskega posrednika.
Ravno tako bom z vami z veseljem delil svoje izkušnje v zvezi z izpitom.
Če je kdo zainteresiran, mi naj piše na mail janko.potocnik@hotmail.com
LP
Forum je zaprt za komentiranje.