izpit za nepremičninskega posrednika – ga je kdo naredil?
Joj, vidim, da sem se pri mojem mailu zatipkala…popravljam: p.nina2104@gmail.com
Zdravo!
Rabim gradivo in po možnosti vprašanja za izpit za licenco nepremičninskega posrednika.
Tudi proti plačilu.
Hvala!
Edvard
tel.: 040349038
edvardo1@gmail.com
zdravo!
pravkar sem naredu izpit za posrednika nepremičnin in imam komplet skripto in vsa možna vprašanja po ugodni ceni. več inf. na: vrabec5@hotmail.com
l.p.
izpitna pole za zavarovalnega posrednika, če bi kdo bil pripravljen pomagati.
hvala
če ima kdo literaturo za izpit za nepremičninskega posrednika naj se oglasi na gromhrast@gmail.com
čE KDO POTREBUJE IMAM LETOŠNJI UČBENIK ZA ZAVAROVALNEGA ZASTOPNIKA, KI STANE 120,00 eur. Prodam ga za 60EUR. KUPLJEN MESEC DNI NAZAJ.
ZAINTERESIRANI saracolpa86@gmail.com
Živjo,
pred izpitom sem 2 leti delala že v nepremičninah kot tajnica v podjetju, zato mi je bilo področje znano. ker mi je bilo ponujeno v podjetju da napredujem v agentko, sem ta izziv sprejela, a vidim da na terenu velika večina dela kot s.p. ali kot s.p. pri agencijah, kar pomeni da praktično zaposlitev ni, pa tudi deleži od provizij so ponekod zelo nizki, glede na stroške ki jih imaš od prevoza pa do prispevkov kot s.p.
Izpit sem opravila na CPU-ju, od 25 slušateljev nas je naredilo izpit 5, kot mi je znano kasneje nihče ni šel niti delati izpita. Izpit sam naj bi bil sestavljen iz vprašanj, ki jih dobiš na internetu, a je od komisije odvisno kaj bo določila za vprašanja – mi smo imeli polovico vprašanj iz spiska, ostalo pa ne, zato brez temeljitega študija celotnega gradiva in še več, težko narediš izpit da si z rezultatom zadovoljen.
Ampak moj namen ni da ni te strašila, a samo da dobro premisliš če si to želiš, ker prvi del gradiva je pravo in to poglobljeno, kar boš kasneje rabila tudi v praksi. Drugi del so zadeve v zvezi z nepremičninami, tretji pa ekonomija.
Mene so vsa področja zanimala, ker ko si enkrat v nepremičninah res potrebuješ ta znanja na terenu.
Glede vprašanj in gradiva – če nisi nikdar delala z nepremičninami, če nimaš znanja prava ali ekonomije, ti zagotovo svetujem ali CPU ali GEA predavanja, kjer v ceni predavanj dobiš tudi gradivo, vsaj eden od predavateteljev na izpitu. Vprašanja in odgovori so prosto dosegljivi na netu od Dujca, a te opozarjam, da preštudiraj vsak odgovor, ker žal niso pravilni vsi po vrsti, pa tudi zakon se je med tem spreminjal.
Če imaš še kakšno vprašanje pa napiši.
Srečno….
nepremičninarka piši mi prosim imam par vprasanj
Pozdravljeni,
grem še kdo delati izpit oktobra in novembra pri Animaciji? Kdo z Goriške mogoče? 🙂 Zanima pa me še, če ima kdo literaturo, odgovore na vprašanja…. Moj mail: tamara.jakulin@gmail.com Hvala 🙂
Jaz sem ravno opravil izpit 🙂
Prodam gradivo za pridobitev Licence oz. opravljanje izpita za NPK – Nepremičninski posrednik.
Obiskoval sem celotni 55 urni program usposabljanja (Gea College) in imam zelo obširno gradivo. Gradivo obsega vseh 15 področij slide-ov s predavanj, vseh 15 področij podrobnih razlag (področja: http://www.ric.si/mma/vpra%C5%A1anja%20-%20posrednik%20nepre… in cca 500 odgovorov na vprašanja Ministrstva za infrastrukturo in prostor, katera so na kratko izpisana (toliko kot imaš prostora na testu – brez “nakladanja”) – vse to lepo zloženo v fasciklu! Izpit je razdeljen na 3 SKLOPE.
Gradivo je z Gea College, moji zapiski s predavanj in odgovori na vprašanja + vprašanja za vaje in utrjevanje znanja! Cca 3x greš čez gradivo, 3x čez vprašanja in 3x narediš sam (osebno) vaje – ni razloga, da ne bi uspešno opravil/a izpita! Je pa res, da si moraš vzeti kak mesec časa, da vse lepo preštudiraš – realna ocena!
Če koga zanima, prodam komplet vsega zgoraj naštetega + 1h mojega svetovanja (zaradi kakšnih nejasnosti, podrobnosti, vprašanja, itd.) za 150,00 € / komplet! Mene je stalo celotno Usposabljanje + izpit cca 1000,00 €!!! Če te zanima piši na: lerut07@gmail.com
Pa vso srečo in seveda znanje, tistemu ki gre na izpit in potem kasneje v poslu! 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.