Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Izpit za avto

Izpit za avto

Koliko stane izpit za avto z enim povprecnim stevilom ur, recimo 30? Je res zdaj kar naval na avtosole?

Ura je okoli 40E, priglasitev na UE za izpitno je 40E, potem je zdravniški pregled, pa seveda tečaj in testi okoli 100E, pa se kaj se najde..pa z 30 urami ne verjamem, da prideš skoz..

To je seveda, če narediš v prvo..drugač sledi ponovno plačevanje dodatnih ur, priglasitve na UE, če padeš test ponovno  plačaš na UE…

To je to za te pare. Lahko noc.

Odgovor na objavo uporabnika
prolek, 22.09.2021 ob 23:09

Ura je okoli 40E, priglasitev na UE za izpitno je 40E, potem je zdravniški pregled, pa seveda tečaj in testi okoli 100E, pa se kaj se najde..pa z 30 urami ne verjamem, da prideš skoz..

HVala. Kar znese.

Oprosti, ampak če nisi ravno nek totalni antitalent, brez problema pride skozi pod 30 urami. Res moraš biti levak ali pa imet tremo čez vse meje, da večkrat padeš.

Ja, saj zato pa videvamo talente, ki so naredili izpit pod 30 urami in niso bili levaki v prometu. Vsi so geniji na cesti, sploh ne vem, zakaj potrebujeno cestno policijo, ko pa imamo same profiče, kot je asdgg.

Moja sinova je prišlo cca 900€.

Pa sta oba naredila v prvem poskusu.

Ur sta imela 25.

asdgg, 23.09.2021 ob 08:20

Oprosti, ampak če nisi ravno nek totalni antitalent, brez problema pride skozi pod 30 urami. Res moraš biti levak ali pa imet tremo čez vse meje, da večkrat padeš.

Oprosti, ampak načrt v avtošoli je zastavljen tako, da pod 30 ur še niti ne obdelaš vsega. Nismo več leta ’80, ko je lahko bila 20.ura izpitna.

Profić, 23.09.2021 ob 17:34

Oprosti, ampak načrt v avtošoli je zastavljen tako, da pod 30 ur še niti ne obdelaš vsega. Nismo več leta ’80, ko je lahko bila 20.ura izpitna.

Res je ja. Prav ne spusti te. Sej je logicno. Zgubi denar. Odoše mu pare. Da o drugih forah ne govorim.

Katerih forah?

Therrrr, 23.09.2021 ob 21:39

Katerih forah?

Da te pelje kar nekam. Npr na tosko celo. Al pa furas se po siski. Izpit pa na roski… Pac tam tist del. Zdej je itak drugace.

Npr ko kupujes prejo morotove strani in narocis se cena fiksira. Tudi ce naraste. Vidis to so profiji. No… Jaz sem bil 2 uri v minusu… In mislim da 1 mesec nisem vozil v tem casu so pa podrazil… Nevem par € na uro… Kaj mislis kaj je bilo? Po novi tarifi mi je racul. Kljub temu da sem jaz ostal dolzen po stari. Midva sva se oba strinjala po tisti ceni. Pac sej ni nic. Za princip se gre. Kaksno spreminjanje cene ce se sploh nisem strinjal po tej ceni. Za inspekcijo.

Ko sem se hotel prijavit za glavno… Ni mi dovolil… Prav u faco mi je rekel 10 ur se uzam ce ne tlele mas karton.

Svetujem da kakor je denar pomembnejsi od znanja menjajte avto solo. Kokr je sam o kesu, placi, daj, uzam sam bejz.

Ovo na kraju sto pise za pare… Da znate… To vam isto vazi i za zene.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close