Izpit za avto
asdgg, 23.09.2021 ob 08:20
Oprosti, ampak če nisi ravno nek totalni antitalent, brez problema pride skozi pod 30 urami. Res moraš biti levak ali pa imet tremo čez vse meje, da večkrat padeš.
Oprosti, ampak načrt v avtošoli je zastavljen tako, da pod 30 ur še niti ne obdelaš vsega. Nismo več leta ’80, ko je lahko bila 20.ura izpitna.
Profić, 23.09.2021 ob 17:34
Oprosti, ampak načrt v avtošoli je zastavljen tako, da pod 30 ur še niti ne obdelaš vsega. Nismo več leta ’80, ko je lahko bila 20.ura izpitna.
Res je ja. Prav ne spusti te. Sej je logicno. Zgubi denar. Odoše mu pare. Da o drugih forah ne govorim.
Therrrr, 23.09.2021 ob 21:39
Katerih forah?
Da te pelje kar nekam. Npr na tosko celo. Al pa furas se po siski. Izpit pa na roski… Pac tam tist del. Zdej je itak drugace.
Npr ko kupujes prejo morotove strani in narocis se cena fiksira. Tudi ce naraste. Vidis to so profiji. No… Jaz sem bil 2 uri v minusu… In mislim da 1 mesec nisem vozil v tem casu so pa podrazil… Nevem par € na uro… Kaj mislis kaj je bilo? Po novi tarifi mi je racul. Kljub temu da sem jaz ostal dolzen po stari. Midva sva se oba strinjala po tisti ceni. Pac sej ni nic. Za princip se gre. Kaksno spreminjanje cene ce se sploh nisem strinjal po tej ceni. Za inspekcijo.
Ko sem se hotel prijavit za glavno… Ni mi dovolil… Prav u faco mi je rekel 10 ur se uzam ce ne tlele mas karton.
Svetujem da kakor je denar pomembnejsi od znanja menjajte avto solo. Kokr je sam o kesu, placi, daj, uzam sam bejz.
Forum je zaprt za komentiranje.