Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style izpadanje las :(

izpadanje las :(

kaj narediti, izpadajo mi ful, posebej po umivanju, imam pa kar dolge-hvalaaaa!!

Normalno je, da izpade do 100 las na dan. Dokler nimaš po glavi znakov plešavosti, je vse ok.

kaj do 100 las a ziher? joj tega me je res strah, meni lasje ful odražajo ženskost, ker imam ful dolge ne preveč redke in hočem da tako ostane, ampak pri umivanju oz.česanju je pa joj, po vsej bajti sam moji lasje..

Da te potolažim (upam!) – meni tam nekje od 25 leta dalje vsako leto ob tem času – jeseni – ful izpadajo lasje, pa celostno gledano ne postajam vse bolj plešasta. Čakaj, da boš par mesecev po porodu, pol boš videla, kaj pomeni cela bajta tvojih las :))

Meni izpade na dan 500 las, vidno se mi redčijo in zelo sem žalostna:(
Stara sem 40+

Joj, no, da ti med umivanjem in po njem ful odpadajo lasje je cisto normalno. Normalno je tudi, da ti jeseni in spomladi bolj odpadajo kot pozimi in poleti. Redno se cesi in redno si jih umivaj. Ne bi bilo odvec, ce se tudi postrizes.

Kupi si FIDIVAL RETARD tablete. Jaz sem imela isti problem in sem odgovor našla kakšna 2 meseca nazaj tukaj na forumu. Preverjeno pomaga, pri meni je bil učinek že po pribl. 14 dneh. Očitno mi je manjkalo B vitamina in še česa, kar je tam notri. Veliko uspeha tudi tebi.
Lp, Andie

Tudi meni izpade veliko več kot 100 las na dan. Na vrhu glave so vidno zredčeni. Naslednji teden grem k dermatologu, vem pa da je to dedno pogojeno.

Pa saj izpadanje las je normalno – vsake par let se zvrsti cikel, ko nam izpade več las. Nič ni narobe. Če pa se to redno dogaja, pa je smiselno redno masirat lasišče pa uporabljat kak preparat ala Recept od Subrine.

Pozdravček,

res je da je normalno da na dan izpade tudi do 150 las, v kolikor so dolgi so to veliki kupi las. Pri umivanju odpadajo bolj, vsaj občutek imamo, ker z umivanjem odstranimo tudi že odpadle lase, ki so se samo zavozljali med druge lase in jih pri umivanju odstranimo temeljiteje.

Tudi jesen je čas ko lasje odpadajo, levimo se kot vse živali, ki z jesenjo dobijo zimsko močnejšo dlako.

V kolikor se vam zdi da je to izpadanje pretirano, preglejte svoj način prehrane.

Tudi hormonsko stanje je lahko vzrok izpadanja.

Za lase so pomembni minerali, vitamini b skupine in aminokisline, ki jih dobimo iz proteinov in beljakovin.

V kolikor ste v stresu posezite po dopolnilih, veliko je izbire prav za lase in nohte.

V zadnjem času opažam kar veliko problemov izpadanja las.

Jaz kot Beauty Coach pripravim osebni program priporočil za svoje stranke, kjer se upošteva prehrana, življenski slog, zdravstveno stanje, stanje kože in las, opravi ustrezne teste biomarkerjev. Pripravi se poseben Bioindividuality program.

Simone Godina
Antiaging Beauty Coach
Antiagedermolab
040 291 165

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close