Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style izpadanje las

izpadanje las

prosim za nasvet. lasje mi grozno izpadajo in to full. saj vem da bote vsi rekli da je to normalno ampak ni. tuid moj frizer je rekej da mi preveč. po celi šopi mi padajo… katastrofa… ponavadi mi izpadajo normalno… kaj naj naredim? začela sem jemat tablete Fidival. kaj naj še naredim?

Ej malkica to je treba takoj okrepat… lahko da si samo nagnjena k tem da maš slabše lasne mešičke in ti popuščajo…. lahko pa.. katastrofa.. glej, če praviš da ti izpadajo v šopih, če ti izpadajo v krogih, debelih 1cm + potem lahk gre za katero od lasnih kožnih bolezni… takoj pejd h svoji zdravnici, pokaž ji zadevo pa ti nej napiše napotnco za dermatologa.

Srečno, Gaška.

Spoštovana Makica.
Gaška vam je lepo odgovorila – takoj k dermatologu. veliko je razlogov za prekomerno izpadanje las. le dermatolog to lahko ugotovi. še bolj natančno bo to ugotovil TRIHOLOG, strokovnjak za lase in lasišče.
S spoštovnjem
Stevo pavlovič

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

Kaj pa izpadanje las po porodu?

spoštovana Linca.
Izpadanje po porodu je normalen pojav pri veliki večini žensk,. Vitaminčki in proteini gredo v mleko za otroka in ne več v lase. zato ti začno izpadati. Po prenehanju dojenja pa bodo ponovno zrasli, tako da ”brez panike”.
Vse bo v redu, le da je dojenček zdrav.
sam imam tudi 2 otroka, moji ženi Branki so lasje tudi izpadali po porodu, sedaj pa so spet o.k.
Lahko pa se jim struktura nekoliko spremeni. Napr. če so bili prej ravni, so lahko pozneje valiviti in obratno. Toda pri večini žensk zrastejo enaki, kot pred izpadanjem.
Veliko las vam želim
Stevo Pavlovič

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close