izpadanje las
Živjo!
stara sem 16 let in mi lasje močno izpadajo!Bila sem na pregledu krvi in ščitnice, pa je vse v redu!Bila sem pri dermatologu,ki mi je rekla, da je zaradi bolezni,ki sem jo prebolela!ampak to je blo pred enim letom!!!lasje mi zelo močno izpadajo in jih imam polovico manj!kaj naj naredim???
hvala za vaš odgovor
katja
Svetujem ti alternativni način zdravljenja. Več o tem, lahko najprej prebereš v knjigi Alternativni načini zdravljenja. Tudi zdravljenje s sadjem in zelenjavo je koristno, vendar bi bila z opisom predolga, tako ti samo svetujem, da se seznaniš s pomočjo knjig o raznih metodah zdravljenja in se odločiš komu boš zaupala. Mogoče za začetek homeopatskemu zdravniku.
Kmalu boš ugotovila kako psihično stanje vpliva na naše zdravje in bolezni.
To žal ni več področje, v katerega bi se spuščal frizer, osebno vem kar nekaj o teh stvareh, vendar se raje posvetuj s strokovnjakom na tem področju.
lp alenka
Tudi jaz sem pri šestnajstih počela vse mogoče z lasmi in so mi grozno
izpadali (nestrokovno barvanje ipd.). Danes, pri štiridesetih, imam lepše.
Perem si jih samo na deset dni, ne mučim jih s trajnami, imam pa redno
barvane z nežno “ekološko barvo”, ki jim očitno ne škodi.
Skratka, ne draži jih prepogosto, narava jih bo sama pozdravila.
Peri jih z jajčnim rumenjakom, v vodo za izpiranje daj malo domačega
kisa.
True girl!
Nič ne pomaga, lasje ti bodo pač izpadli. tudi jaz imam iste izkušnje, prebolela sem neko bolezen (revmatsko) in čez pol leta mi je izpadlo več kot tri četrt vseh las. na začetku sem bila čisto panična, vendar v resnici ne moreš narediti ničesar. sploh pa ti bodo zrasli nazaj, jaz imam zdaj res spet zelo lepe, prav vesela sem, saj sem bila skoraj ‘plešasta’.
ne skrbi in verjemi dermatologinji!
lp.
Forum je zaprt za komentiranje.