Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Izpadanje las – POMOČ!!

Izpadanje las – POMOČ!!

Pozdravljeni!

Pišem vam ker imam že nekaj mesecev probleme z povečanim izpadanjem las…ponavadi se mi to dogaja vsako poletje, tokrat pa kar ni konca…se mi zdi da trenutno mi gre po več kot 400 las ven na dan, sploh če se češem ali pri umivanju (dve kepi las poberem iz umivalnika!!)…
Uporabljam justove kapsule proti izpadanju las, vendar trenutno se še ne pozna napredka, poleg tega se mi je zdaj pojavil še prhljaj…
Je možno da mi lasje izpadajo zaradi tega ker sem pred dobrim pol leta spremenila prehrano in postala vegetarijanka (da ne uživam dovolj nadomestkov za meso)?

Najlepša hvala za informacije!

Lep dan!

tudi meni so vliko izpadali lasi,imela sem tudi srbeče lasišče,predvsem se mi to dogaja zaradi pogostega barvanja.
Uporablja sem šampon fitoval plus in ga moram zelo pohvaliti.Odpadajo mi zelo malo ,kar se mi zdi normalno pri česanju.Uporabljam ga že dve leti z presledki.
Edina slabost tega šampona vsaj pri meni je ta,da se mi lasiče masti,zato ga uporabljam navečkrat takrat ko nimam namena iti ven.::))))
LP

Pozdrav,

res toplo ti priporočam šampone Folten in to zato ker sem se sama prepričala in tudimoji bližnji.
Jaz sicer z izpadanjem nimam težav mi je pa šampon pomagal pri drugih težavah kot so lomljivi lasje in krepasti brez sijaja.
No Folten ima tudi šampon proti izpadanju las ( za moške in za ženske) in tudi nekakšne ampule. Preverjeno deluje. Dobi se ga v lekarnah, specializiranih trgovinah pa tudi v Mariboru direkt pri zastopniku ( če si iz mb)
Upam da čim prej rešiš težavo

Lp

Orthocosmetica je razvila preverjeno negovalno formulo za nego lasišča…..z morsko biotehnologijo. več info in kontakt na: http://www.kozmetika-zdravje-zuzek.com/

Preverjeno

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close