Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style izpadanje las polom

izpadanje las polom

Lep pozdrav

Stara sem 23 let in mi zelo izpadajo lasje.
Včasih sem imela zelo goste lase..lepo si je bilo naredit čop:)
Zdaj imam pa tako tanke in redke da je groza. KO si umivam lase..mi kar izpadajo..tako da je potem cela bana las!
Opažam tudi da imam hitro mastne. Vsi šamponi mi ne ustrezajo..saj pri kakšnih otroških šamponih moji lasje postanejo kot drot trdi..in jih komaj razčešem..jooj.nato še dam 2x balzam za lase gor..in tudi to je en velik problem!
je pa tudi nekaj..ko sem si naredila kako frizuro oz. čop je bilo vse lepo in prav..zdaj ko si naredim enak čop kot prej..pa se kar vidi kako mi manjkajo lasje:(
znorela bom…od tega..pogrešam tiste močne goste lase…ko gledam stare slike..mi je kar hudo kake lepe lase sem imela..

imate mogoče kak predlog? kaj naredit? je lahko to povezano z kakimi boleznimi? ali z čem podobnim?

Lp

Spoštovnana.
Pojdite k dermatologu.
Očitno je izpadanje las problematično.Ugotoviti je potrebno razlog prekomernega izpadanja las.
Lep pozdrav
Stevo pavlovič

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

Spoštovnana.
Pojdite k dermatologu.
Očitno je izpadanje las problematično.Ugotoviti je potrebno razlog prekomernega izpadanja las.
Lep pozdrav
Stevo pavlovič

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

Tudi jaz imam podoben problem.
Vem, da vsako jesen in pomlad lasje izpadajo v malo večjem številu…a to letošnje jesensko izpadanje se mi zdi, da se nikakor ne ustavi.

Sicer ni tako hudo, kot opisuje zgornja bralka, ampak ni pa lepo gledati te lase (sploh, ker so dolgi) vsepovsod.

Obstaja mogoče kak šampon ali kaj drugega, kar bi omililo izpadanje?

Draga Maja.
Pri vas ni problema. Gre za redno obnovo lasišča, ki se v obdobju 3-7 let popolnoma obnovi in takrat – v določenem obdobju – več izpadajo. Ker so dolgi, izgleda da jih je veliko, toda do 100 las na da je normalno izpadanje – obnavljanje lasišča.
Lep pozdrav
Stevo Pavlovič

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close