Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice izola jadranka ali kamp fiesa??

izola jadranka ali kamp fiesa??

pozdravljeni. letos bi zelo radi obiskali kamp na naši obali,ker drugje kot v fiesi in izoli-jadranki nisem zasledila da bi kdo oddajal prikolico me zanima če mi lahko kdo iz izkušenj pove kaj več o teh dveh kampih? smo pa družina z dvema majhnima otrokoma,zanima me predvsem urejenost kampa,sanitarij,trgovina,.. najlepše se zahvaljujem vsem kateri mi boste lahko povedali kaj več:)lp

ali res ne ve nihče nič o teh dveh kampih?lp

Mi sicer nismo kempirali v kampih, smo pa bili v Fiesi na kopanju…. Plaža lepa, tudi senčka se najde pa kaj za otroka, trgovina v kampu pa ne vem če še sploh deluje…, tako da v trgovino bo potrebno v Piran,… sicer je ob morju lepa potka, tako da se komot da tudi z vozički….
Kamp je sicer čisto mičken, tako da zna bit kar mirno, predvsem pa mislim da so sami pavšalisti…
Morda ve kdo kaj več…
V izoli pa ne vem…

Zakaj pa ne bi izbrali kak drugi kamp na Hrvaškem? Če želite kaj bližje Slovenki obali, svetujem kamp Mareda pri Novigradu – zelo urejen, malo pogooglaj, da vidiš če ti odgovarja. Pa še morje je bistveno čistejše kot tisto v Izoli ali Fiesi…
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close