Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Izobrazba > samskost?

Izobrazba > samskost?

Dvomim, da se je srečal z vsemi takšnimi…:)
A v navedenih razlogih je pa vseeno res glede vzvišenosti. :)[/quote]

Saj ne rečem, da ni nič resnice v tem, kar piše. Ampak on je poln gneva, prav čuti se tisti prezir do vseh žensk. Nobene svetle točke.

Ona to vse že ve 😉

Vsi ki delate v javni upravi morate vedet da ne proizvajate ničesar… in da ste vbistvu VZDRŽEVANI člani naše družbe … niste vi neki Cambridge ki dela dodano vrednost al pa Oxford pa Harward…. ja tam delajo PAMETNI ki si zaslužijo svoj denar…

Ne sovražim matere sovražim pa to kar je službeno… to je razlika…

Sam sem se naučil več koristnega kot me je 16,5 let ŠOLSKEGA sistema! Kaj to pove o sistemu in o tistih ki ga izvajajo???

Zdravniki so itak vsi skoro že koncesionarji, privatne šole pa prodajajo diplome… a vendar še skoz plačujemo zdravstvu in šolstvu bajne vsote za neučinkovit sistem da te zafustrirane učitlce drkajo v glavo samo zato ker misliš izven okvirjev in se ne piflaš…

tak to je… A ti še kar misliš da si nekaj haha

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

In keri u iber najboljši faks si ti naredil? Al kupil…whatever:)).

Jaz nimam faksa 😉

mam pa končano VIŠJO STROKOVNO ŠOLO …

sicer sem naredo diplomo ampak nimam naziva dipl. xxxxxxx ampak samo poklic kot bi se temu reklo….

Je pa zanimivo da od vseh mojih prijatlov, (in vsi so na faksih) ali končali fakse…. sem pa edino jaz z mizerno 6.1 stopnjo zaposlen in delam PROFIT…

naključje?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Aja, pol si tudi sam v tem pljuvalniku:)). Zdaj sem malo zmedena, ker “nimaš” faksa:). Še bolj me čudi to, da imaš krog brezposelnih prijateljev. To sigurno ni naključje:). A zdaj razumeš point? Giblješ se med luzerji, da si sam lahko pomemben?

To so prijatelji že iz osnovnošolskih/srednješolskih dni… niso to prijatelji ki so tukaj nekaj mesecev oz tega leta in pol kar mam šiht…. ampak so to prijatelji s katerimi smo skupaj igrali nogomet košarko, se prvič napili itd…. to so pravi prijatelji že več kot 10 let!

Samo naključje je da so oni vsi ali diplomirani ali bodo kmalu(eni bodo celo magistri) pa noben ni zaposlen razen mene…

Dvomim, da se je srečal z vsemi takšnimi…:)
A v navedenih razlogih je pa vseeno res glede vzvišenosti. :)[/quote]

Saj ne rečem, da ni nič resnice v tem, kar piše. Ampak on je poln gneva, prav čuti se tisti prezir do vseh žensk. Nobene svetle točke.[/quote]
Sodi vse po svoji mami, ker je zaradi nekega razloga ne mara oziroma čuti zamero do nje?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Si prepričan? Kaj pa to, da staršem omogočajo, da lahko delajo in s tem delajo profit? Posredno pomagajo delati profit, ki ga starši ne bi mogli, če bi morali pazit na otroka.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Govorim o vzgojiteljih (pozabil pripisat).

Si prepričan? Kaj pa to, da staršem omogočajo, da lahko delajo in s tem delajo profit? Posredno pomagajo delati profit, ki ga starši ne bi mogli, če bi morali pazit na otroka.[/quote]

point je v tem da če bi država izdala samo osebne izkaznice, pasuše, vozniška ipd. ter če bi bila samo zemljiška knjiga ter zdravstvo

in bi mi dobili BRUTO ali celo BRUTO BRUTO plače na računa in potem sami šparali za penzije in varuške…. bi moj foter in mati že par let bla v penziji!

z bruto plačo na računu bi si lahko mojadva privoščla 10 boljše varuške kot pa ves javni sistem skupaj…

Hočeš rečt, da si imel slabo varuško? :))

Matkič, več kot očitno je, da si v šoli komaj lezel, slabe ocene pa to, zato tak gnev, da vseh izobraženih.
Ja, veš, niso učitelji krivi, če tebi ni šlo.
Ja, res je sramota, da učitelji proizvedemo take ljudi kot si ti. Očitno je res sistem obup, da take ljudi proizvede. Zakaj si pa sploh hodil v šolo? Samo OŠ je obvezna, ti si pa s svojimi cveki rinil še na neko višjo šolo. A ni to brezveze? Zakaj si ril v šolo in omogočal učiteljem plače, ker si tam sedel (naučil se res nisi nič, to vidim)?
Pa zakaj hodiš k zdravniku? Ti tudi nič ne proizvajajo, ti pa hodiš k njim in jim omogočaš, da imajo plače?
Ignoriraj jih.
Joj mene kake ljudi naš šolski sistem proizvede.

Sploh neveš da mam zdravnico v familji in pride ona k meni… ZASTOJN na žalost pa je obvezno zavarovanje OBVEZNO…

Sicer pa nisem rabil zdravniške pomoči že ene hmmmm od 8 leta ko sem mel gripo?

Sploh pa nimaš pojma kake ocene sem mel… matura je itak bla hec v teh šolah….. med kartanjem ko smo mešali karte sem se ”učil” 1 dan pred pisnimi odpisal v 25 min za 3 sploh nisem pogledal in oddal še ven me niso spustli… tak da ti učitlca ne na pamet ali niste vi akademiki kao izobraženi ???

Jao! Še en demagog? 🙂
Bog me obvaruj samskega stana in opravka s takšnimi tipi!

Žal nimam časa za daljšo repliko. Nisem v JU.

Le kako maturo si ti delal Matkič? To bi pa res rada videla. Glede na tvoje pisanje in neumnosti, ki jih klatiš, bi rekla, da si v SŠ hodil kvečjemu hodnike pometat.
Ko se boš pijan kje razbil, naj tudi ta tvoja zdravnica pride poflikat, kar bo od tebe ostalo.
Drugih zdravnikov ti tako ne rabiš. A zobe ti tudi tvoja zdravnica zaplombira?
Če boš imel kako operacijo, te bo tudi ona odprla in notri po tebi šarila?

Si prepričan? Kaj pa to, da staršem omogočajo, da lahko delajo in s tem delajo profit? Posredno pomagajo delati profit, ki ga starši ne bi mogli, če bi morali pazit na otroka.[/quote]

point je v tem da če bi država izdala samo osebne izkaznice, pasuše, vozniška ipd. ter če bi bila samo zemljiška knjiga ter zdravstvo

in bi mi dobili BRUTO ali celo BRUTO BRUTO plače na računa in potem sami šparali za penzije in varuške…. bi moj foter in mati že par let bla v penziji!

z bruto plačo na računu bi si lahko mojadva privoščla 10 boljše varuške kot pa ves javni sistem skupaj…[/quote]

Bruto plača je osnova za izračun obveznih prispevkov, ki so po zakonodaji obvezno plačljivi s strani delojemalca in delodajlca za osebo, ki je v delovnem razmerju (prispevek za zdravstvo, prispevek za piz, prispevek za starševsko varstvo, prispevek za zaposlovanje)….da vsega tega ne bi plačeval ne ti, niti tvoj delodajalec moraš pod nujno menjati državo in delodajalca, ali pa kratkomalo nehaj biti zaposlen 🙂
Kar želim reči, ni le vse v tem, da grejo prispevki izključno za PIZ, ti daš 15,5%, delodajalec pa 8,85%, od bruto se tudi obračuna davčni odtegljaj na osebni dohodek (dohodnina) – bi jo raje plačeval letno ali kako drugače ali je sploh ne bi? Slovenci nismo disciplinirani, če bi izplačila prejemali v bruto zneskih, in bi vse ostalo prispevke, ki sem jih naštela morali plačevati sami, jih dobrih 90% ne bi, že tako ali imamo zelo slabo plačilno disciplino in niti pomisliti ne upam, da bi to obvezno plačevanje prispevkov iz delovnih razmerij oz način kako se to izvaja zdaj ukinili! Res nepredstavljivo!

Matkić, se nekako bere iz tvojih postov, da imaš le višjo šolo, ne bi ti bilo tega potrebno napisati 😛

Matkić, že včeraj sem ti predlagala, da se raje ukvarjaj z modo, tam ti bolje uspeva 🙂

No, no, tako pa spet ni bilo….
On je bil mal dlje v prvem razredu, potem je šel v drugi, ker so prvega pleskali…… 😉 :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne vem, kaj potem, če se ženska “uredi” (ima visoke petke, se naliči), če se dobro počuti tako?
Zakaj bi te to brigalo in hkrati jezilo? Razen če imaš kompleks “grdega račka” in te muči zavist.
Pri mnogih živalskih vrstah pa so recimo samci tisti, ki imajo bolj pisano bohotno perje, da privabijo samice.
To je čisto stvar odločitve posameznice, isto tvoja, kar misliš “navleč” nase, glavno, da se počutiš dobro.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Temu kar ti pravis nastrojenost, jaz recem konstruktivna debata. Kar pa ti izvajas kot “svoje misljenje”, je samo branjevsko tracarje
nje. Đabe ti izobrazba 🙂

Sploh neveš da mam zdravnico v familji in pride ona k meni… ZASTOJN na žalost pa je obvezno zavarovanje OBVEZNO…

Sicer pa nisem rabil zdravniške pomoči že ene hmmmm od 8 leta ko sem mel gripo?

Sploh pa nimaš pojma kake ocene sem mel… matura je itak bla hec v teh šolah….. med kartanjem ko smo mešali karte sem se ”učil” 1 dan pred pisnimi odpisal v 25 min za 3 sploh nisem pogledal in oddal še ven me niso spustli… tak da ti učitlca ne na pamet ali niste vi akademiki kao izobraženi ???[/quote]
Torej, ti bi rad, država nudi le to, kar ti potrebuješ, ti osebno? Oziroma to, kar si potreboval do sedaj? Matkič, to je zelo egoistično in še naivno razmišljanje zraven.

V bistvu cutis kar svojo 😉 Voskanje pa btw ne boli. Ne na nogah ne pod pazduhah ne po tamali in riti.

Zgleda ti rada trpis in v tem vidis nek smisel. Nismo pa vsi mazohisti.

Pred časom so se ravno na monu ženske pritoževale kako depilacija z voskom boli, tudi v kozmetičnem salonu. Torej nisem edina, ki ji je to boleče. Polno mon je komentiralo.
Saj mi ni treba razlagat kaj delaš s svojo ritjo in tamalo. Me ne zanima :))))))))))))))

V bistvu cutis kar svojo 😉 Voskanje pa btw ne boli. Ne na nogah ne pod pazduhah ne po tamali in riti.

Zgleda ti rada trpis in v tem vidis nek smisel. Nismo pa vsi mazohisti.[/quote]
Mogoče ima samo nižji prag bolečine od tebe. 🙂

Marko, poskusi :). Na nogah za začetek :).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close