Najdi forum

izleti turčija

No, za konec pa vedno ostane najboljše. Mislim, da je to bolje napisano od turističnega vodnika.

Priporočam vsem, ki greste v Turčijo in ne veste kako in kam.
Profesionalno napisano, hvala osebi, ki je to poslala, res nam bo v veliko pomoč.

hvala. sem videla, da si bila tudi v SSH v laguni visti. da ti obudim spomin: http://saskia02.googlepages.com/egipt-sharmel-sheikh

Lahko bi si mislila, da je vse od iste avtorice. Tole sem pa že prej našla in tudi že parkrat prebrala. Vredno vse pohvale.

Bo pa zelo prav prišlo še drugim. Redkokdaj najdeš na forumu tako zanimive, pregledne in vsebinsko popolne potopise. Kot da so bili napisani za objavo v kakšni reviji. Če še imaš kaj, kar pošlji.

Pridružujem se vzpodbudi s strani sinjore in vabljena tudi z moje strani, da se nam pridružiš in objaviš kakšne vtise ter potopise v naših rubrikah, saj jih bomo z veseljem brali. Prav tako so dobrodošle fotografije in nasveti, katerih pa ni nikoli preveč:)

edera

[youtube]abqZU5OVkKk[/youtube] Nikoli obupati 5 sekund pred čudežem ( Maginja Blinkita)

Poglejete na konec potopisa o Turčiji, je napisala naslove še za ostala svoja potovanja – Avstrija, Italija, Grčija, Egipt.

Sedaj smo za Turčijo dobro pripravljeni, potrebujemo samo še dobro voljo, lepo vreme in seveda denar, ki je še vedno sveta vladar.

Hvala vsem za pomoč, se oglasim, ko se vrnemo.

lepo potovanje in hvala za informacijo

edera

[youtube]abqZU5OVkKk[/youtube] Nikoli obupati 5 sekund pred čudežem ( Maginja Blinkita)

Mi smo se vrnili. Nasvet za vse, ki ne veste kako poceni na izlete v Turčiji. Pojdite z lokalnimi agencijami. Vodič v nemščini, vsa organizacija odlična in brez napak, se zelo potrudijo, so zelo točni in kar je zelo pomembno, so enkrat cenejši ali pa še več od slovenskih ponudb.

A ti nisem reku ?

Bojan

Prav si reku

By by

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close