izleti odpadajo
konec maja smo se prijavili in vplačali za enodnevni izlet in sicer 15.8..
Stvar je v tem,da ne bo realizirano,ker je premalo prijav.Razmišljamo kam pa kako na ta dan.V Brezje ne bomo rinili.Slovenija z bližnjo okolico je bolj aktualna za ta dan.
smo pa slišali,da se to zadnje čase kar dosti dogaja.
Se sprašujem ali ponudnik ne zna stvari speljat kot se gre ali pa resnično ljudje teško dajo kak evro tudi za izlet pa čeprav enodnevni,morbit pa niso resni.Se prijavljajo in pol ne plačajo in posledično ni realizirano vse skupaj…..
Mi je pa žal,ker smo se veselili kakor otroci.
Veste mogoče za kakšno zanimivo,sproščujočo destinacijo ?
Hvala !
Izletov je sredi poletja bolj malo. In tudi tisti ki jih organizirajo pride večkrat do odpovedi, saj večini ni do tega da se vozijo z avtobusi in hodijo po ogledih pri tej vročini. Aja po drugi strain pa opazim da je kar veliko zanimanja za muzeje, vsaj na Bovškem delu
Drugače pa je v Slo veliko kotičkov kamor boste lahko šli ta dan in sem prepričana da boste uživali.
Tudi jaz sem se že jezila zaradi odpovedi. Ker je agencija razpisala izlet za precej terminov in se seveda vsi niso napolnili. Potem pa je vse izlete razen enega zapolnjenega odpovedala. In smo morali ostati doma, ker ob odpovedi so bili vsi zagotovljeni izleti (tudi pri drugih agencijah) že polni. Od takrat sem zelo previdna, kaj, kdaj in pri kateri agenciji rezerviram.
Forum je zaprt za komentiranje.