Najdi forum

Izlet za 1 dan

Moža bi presenetila z izletom v decembru in se odločam med:
Dunajem in Salzburgom
Ali mi lahko svetujete, kje je lepše oz. kam bi vi šli…. Sicer sta gotovo oba kraja lepa, midva pa nisva bila še v nobenem.

povsod je lepo in če boš čakala nasvete boš v še večji dilemi kam bi šla . torej vrzi kovanec in se odloči . tisto kar v prvem žrebanju odpade si daj v plan za naslednji izlet in naj se ti nikar ne mudi , ker potem človek postane nestrpen in nikoli zadovoljen (preizkušeno na lastni koži )

Tako, če so vama všeč večja mesta, rada pogledata arhitekturo, se pomešata v mestni vrvež vsekakor priporočam Dunaj, vendar je en dan čisto premalo!

En dan bo absolutno premalo za ogled. Lepo je pa v obeh mestih.

Ampak tudi za en dan je Dunaj sploh zdaj v tem času prekrasen….že samo vzdušje na ulicah, okrašenost mesta, njegov čar….saj vem, jaz sem itak zaljubljena v to mesto, ampak je res vredno…..sicer ne vem iz katerega dela slo si, če si iz štajerskega konca mi pa pošlji mail, da i dam naslov pa tel. od agencije ki ponuja najcenejše izlete na dunaj…da ne bomo tu reklame delali:)

lp,
Nina

Nina, hvala za ponudbo. Sem pa iz Lj.
Bova šla pa sedaj v Salzburg, Dunaj pa ob naslednji priložnosti – pa ne samo za en dan.

Slaba stran Salzburga- v tem mestu je “prepovedano” voditi ljudi in razlagati znamenitostim tujim vodnikom. Ko sem bil tam pred dvema letoma, nam je vodička najprej povedala, da če se od kje pokaže njihova turistična policija (inšpekcija) se moramo na hitro razbežati.

Dunaj je pa bolje pogledati v dveh dneh- čeprav se mi je še to zdelo premalo.

Pipi1 uživajta…. pa otroke doma pustita!

Saj to je bistvo – brez otrok. Yessssssssss!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close