IZLET iz Rodosa v Turčijo
Verjetno ti prav veliko ne morem pomagati, saj sem to pot naredil še v času, ko si lahko videl kamelo v Marmarisu, danes pa je ta kraj eno veliko turistično naselje ali mesto. pa vseeno, z Rodosa je z ladjo v Marmaris kakšni dve uri, vprašanje pa je, kako je z vizo. Z agencijskim izletom se da morda tudi brez vize (s Kosa v Turčijo je že tako). Torej, to boš vse izvedel na Rodosu. Srečno.
avgusta 2003 sem bila na Rodosu. hoteli imajo v recepciji mape turističnih agencij, v katerih je opisan kraj bivanja in njegove značilnost, v njih pa najdeš tudi vse ponujene izlete. prijavila sem se za turčijo (marmaris). ti plčaš in oni uredijo vizo in vse ostalo. zjutraj ob 7h pride pred hotel bus, te odpelje do pristanišča, potem se pelješ z ladjico do marmarisa, tam spet na bus in te peljejo na turški zajtrk, pa na nekaj razlegdnih točk, v hišo zlatnine in seveda na bazar, kjer lahko po mili volji hodiš okoli in barantaš za stvari. usnje se res splača kupiti. moja jakna je še kot nova, pa jo nosim že 2 leti. predlog: na tržnici si kupi turški časopis in nihče ne bo tekal za teboj in te moril, tako si boš vse v miru sam ogledal. sprejemajo tudi kartice, lahko pa z navadno BA dvigneš denar na njihovem bankomatu. pa lep izlet želim
Forum je zaprt za komentiranje.