Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice izlet BOSNA ali BEOGRAD?

izlet BOSNA ali BEOGRAD?

Je bil kdo na večdnevnem izletu po Bosni ali v Beogradu? Ali ste bili zadovoljni?
Zelo me mika, da bi ponovila, kar sem videla pred 40 leti.
Takrat sem bila navdušena nad drugačnostjo in lepoto krajev.

Hvala za namig! LP

Mi smo bili lani s službo v Beogradu, letos pa gremo v Sarajevo. Z Beograda smo prišli polni lepih vtisov, letos pa to pričakujemo tudi iz Sarajeva.

mi smo bili v Sarajevu pred dobrim mesecom. Z eno besedo: super! TAko prijazne ljudi lahko samo iščeš. Splača se ti pa vozit z taksijem – za tri marke so nas peljali povsod, zraven imaš pa še turističnega vodiča vštetega:-) Zelo so veseli, ko vidijo, da te stvari zanimajo.

Beograd je super, pa se poln zivljenja je in poleg znamenitosti lahko se fajn zuras. Je pa kar drago, hrana in pijaca, hoteli pa so poceni.

Sarajevo je verjetno podobno in cenejse.

Kaj pa, ce greste na potepanje po Bosni? Kozara, Neretva, Mostar, Sarajevo? Se mi zdi, da bi bilo cenovno kar ugodno, pa se obnova zgodovine :))

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Le pojdi, (govorim za Beograd)boš presenečena, stavbe so še vedno iste le dosti bolj dotrajane in vsaka zgradba ima ogromno klima naprav-tudi najbolj stare kolibe, ljudje še vedno za žur le za delo ne, trgovine drage da ne veš kako sploh kaj prodajo-glede na njihove razmere. Ljudje -čez dan jih vidiš bolj malo, zvečer in ponoči pa so vsi zunaj in žurajo. Odpiralni čas je za njih nekaj, kar pač piše na vratih , držijo se ga bolj slabo. Hvalijo se še vedno in so NAJ, NAJ…SAMO ONI… Higiena ? na dnu. Vsekakor so 70 let za nami, zato priporočam ogled in javi tvoje videnje!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close